Kararından dönmüyor

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın 5 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi Sulhi Aksüt boşanmaktan vazgeçti.Can ise aldığı kararda ısrarlı.

Giriş Tarihi 17 Haziran 2010, 00:00 Güncelleme 17 Haziran 2010, 12:11
Kararından dönmüyor

İÇİNDEKİLER

Sahnelerin ünlü ismi Sibel Can'ın şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açıp, evden uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Sulhi Aksüt, boşanmayacağını açıkladı. "Çocuklarıma kötü davranıyor" diyen ve aralarındaki şiddetli geçimsizliği gerekçe gösteren şarkıcı Sibel Can, 8 yıllık eşi Sulhi Aksüt'ten boşanmak için Beykoz Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Mahkemeye dilekçe sunan Sulhi Aksüt, "Oğlumun velayetini istiyorum" ifadesini kullandı.

DAVA BUGÜN
Yaklaşık 5 aydır süren davada mahkemeye avukatı aracılığıyla ikinci kez dilekçe gönderen Sulhi Aksüt, "Boşanmak istemiyorum. Deliller incelendikten sonra karar verilsin" diye konuştu. Can, daha önce mahkemeye başvurarak Aksüt hakkında 6 ay evden uzaklaştırma kararı da aldırmıştı. Sulhi Aksüt'ün boşanmak istememesine karşın Sibel Can aldığı kararda ısrarlı. Bugün boşanma davalarının görüleceğini hatırlatan Sibel Can konuyla ilgili şöyle konuştu:

ÇOCUKLARA ÇAĞRI
"Sulhi Bey de benim açtığım davaya karşı bir dava açmıştı. O davasını geri çekti ve boşanmak istemiyor. Benim durumum ise aynen devam ediyor. Kendisi çocuğumun babasıdır, birlikte geçirdiğimiz yıllar vardır ama evliliği devam ettirmek istemiyorum. Gerisi mahkemenin takdirine kalmış." Sibel Can ayrıca, bir süredir babalarında kalan çocukları Engin Can ve Melisa ile de mesajlaştığını ve istedikleri zaman evlerine dönebileceklerini söyledi.