Bahçeli o şehidi ve babasını unutmadı

MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde şehit olan Polis Ahmet Alp Taşdemir'in babasının sözlerine vurgu yaptı. Şehit babasının duygu dolu sözlerini tekrarlayan Bahçeli; böyle babalar ve kahraman evlatlarla iftihar edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Giriş Tarihi 07 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 07 Kasım 2017, 12:04
Bahçeli o şehidi ve babasını unutmadı

İÇİNDEKİLER

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Geçtiğimiz hafta yaşanan terör saldırılarıyla ilgili konuşan Bahçeli; ''Terörizm kanalı ile Türkiye'yi tehdit eden, diyet isteyen mihraklar kalemizi düşüremeyecekler.'' dedi.

TÜRK MİLLETİ KAHRAMANDIR
Katiller, öldürdükçe pes edeceğimizi düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki Türk milleti kahramandır korkakça yaşamaktansa kahramanca ölüme dünden razıdır. Nasıl ki sirkeden şeker olmazsa korkaktan da kahraman çıkmaz çıkmamıştır çıkmayacaktır. Terörle mücadele kesinti ağırdan alma kafa karışıklığı olamayacak şu günkü tabloda aransa bile bulunamayacaktır."

Terörizm kanalı ile Türkiye'yi tehdit eden, diyet isteyen mihraklar kalemizi düşüremeyecekler.

Geçen hafta hainler bir kez daha başlarını kaldırmışlar, yeniden Türkiye'ye saldırmışlardır. 2 Kasım'da sabah saatlerinde Şemdinli'de sisli ve kötü hava şartlarından istifade eden PKK'lı caniler 7'si asker 2'si korucu olmak üzere 9 evladımızı şehit etmişlerdir. Asker kınası deyip geçmeyin. Kıyamete kadar silinmez.

Şehitlerimize öldü demeyin onlar ölmedi, yaşıyor.



ŞEHİT BABASI BÖYLE HAYKIRDI
Şehidimizin namazını babası kıldırmıştır. Şehidimizin babası İbrahim Taşdemir şu sözleri haykırdı, 'Hilal, ezan, bayrak inşallah bu milletin omuzlarında yükselmeye devam edecek'