CHP’nin suçüstü fotoğrafı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Halen ülkesinin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile konunun kendisine kadar ulaşmasına endişe ettiği için şimdiden suyu bulandırmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın." sözlerinden sonra CHP'yi 'Kılıçdaroğlu'nun ihanet ile bağlantısı ispatlanırsa' korkusu sarmaya başladı.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 16:25
CHP’nin suçüstü fotoğrafı!

İÇİNDEKİLER

MİT TIR'ları ihaneti sonrası "casusluk" suçundan tutuklu bulunan Enis Berberoğlu ve FETÖ'cü hainler için sözde "adalet" arayan Kemal Kılıçdaroğlu, istediğini alamayınca Berberoğlu'nun eşinin CHP merkezini arayıp "Berberoğlu'na sahip çıkmazsanız eşim konuşacak" diye tehdit ettiği iddia edilmişti.

Berberoğlu'nun ihanetine "suç ortaklığı" korkusundan dolayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu tehdit karşısında hemen kurmaylarını cezaevinde bulunan Enis Berberoğlu'na ziyarete gönderdi. Enis Berberoğlu'nun itirafçı olup işbirliğinin ispatlanmasından korkan Kılıçdaroğlu, parti MYK'sını toplayıp yaşanacak gelişmeleri de engellemek için biz dizi önlem alma telaşına girdi. Bununla da yetinmeyen CHP'li lider partinin gazetesine 'Kılıçdaroğlu tutuklanabilir' başlıklı haberler yaptırarak olası bir yargıya operasyonunu da amacından ve kapsamında çıkartmak için kara propaganda yaparak ön alma operasyonuna soyundu.

ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU'NUN BAĞLANTISI ÇIKARSA ŞAŞMAYIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Halen ülkesinin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile konunun kendisine kadar ulaşmasına endişe ettiği için şimdiden suyu bulandırmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın.' sözlerinden sonra CHP'de iyice panik havası esmeye başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu girdiği suç bataklığından kurtarmak için Enis Berberoğlu'na dahi itirafçı-ajan muamelesi yapmaya başlayan CHP, laf ebeliği yaparak ihanet tartışmalarını sonlandırmak için adeta çırpınıyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu hakkında söylediği sözlerden sonra 'Ne ihaneti, ne casusluğu, ne suçu' şeklinde ucuz cevaplar vererek algı operasyonlarına başladı.

Özgür Özel başta olmak üzere CHP'den Enis Berberoğlu hakkında gelen açıklamalar, suçüstü olmanın getirdiği paniği gizleyemezken, CHP milletvekili Berberoğlu'nu da "potansiyel itirafçı" gibi göstererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerini ve Berberoğlu'nun "konuşurum" tehdidine dair iddiaları da haklı çıkardı.