İşte Fetöspor

Teröristbaşı Gülen, teknik direktörlüğe merak sardı! Galatasaray’ın 1994 yılındaki kadrosundan olan 6 futbolcunun FEM Dershanesi’nde çektirdiği fotoğrafa ulaşıldı. Söz konusu karede FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı olan Adil Öksüz de vardı...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2016, 00:00 Güncelleme 10 Eylül 2016, 03:27
İşte Fetöspor

İÇİNDEKİLER

Pensilvanya'daki ininde saklanan Fetullah Gülen ile adamları, emniyetten orduya, eğitimden sağlığa, yargıdan finans dünyasına kadar tüm noktalara sızdı. Son baskınlar teröristbaşının futbol dünyasına bile adamlarını yerleştirdiğini ortaya çıkardı. İstanbul'da düzenlenen bir baskın ise FETÖ'nün yeşil sahalardaki derin yapılanmasını kanıtladı. Buna göre 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Üsküdar'daki FEM Dershanesi'nin binasına da operasyon yapıldı. Aramaya katılan ekipler bir fotoğrafla karşılaştı. 1994 yılında çekilen fotoğraf karesinde ise Galatasaraylı futbolcular vardı.



DEMİRİZ'LE BAŞLADI
O futbolcuların Cihat Arslan, İsmail Demiriz, Benhur Babaoğlu, Yusuf Tepekule, Uğur Tütüneker, Arif Erdem ve Soner Tolüngüç olduğu anlaşıldı. 6 futbolcu da Galatasaray'ın 1994 yılındaki kadrosunda futbol oynadı. Fotoğrafta 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Akıncı Hava Üssü'nde gözaltına alınan, ardından serbest bırakılan Adil Öksüz de vardı. FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olan Adil Öksüz ile örgütün İstanbul İmamı Ahmet Kırmiç de GS'li futbolcularla aynı karede yer aldı. O dönem FEM Dershanesi müdürü olan Kirmiç daha sonra FETÖ'nün en etkili isimlerinden biri oldu. Fotoğrafta Öksüz'ün yanında yer alan Ahmet Kirmiç'in bir dönem örgütün spor oluşumuyla ilgilendiği açıklandı. Öte yandan Galatasaray'daki FETÖ'cü yapılanma İsmail Demiriz'le başladı. FETÖ soruşturması şüphelisi olan Demiriz tutuklanmış ardından yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı. Demiriz'in ardından Uğur Tütüneker ve Hakan Şükür yapılanmaya dahil olarak futbolcuları örgüte kazandırmaya çalıştı.

ŞÜKÜR MÜ ÇEKTİ!
FEM Dershanesi'nde ele geçirilen fotoğrafta gözler Hakan Şükür'ü aradı! Ancak Şükür karede yer almamaktaydı. Bunun üzerine acaba fotoğrafı "Hakan Şükür mü çekti" soruları akıllarda yankılandı.

GS'li futbolcuların yer aldığı fotoğraf karesinde her yerde aranan Adil Öksüz de bulunuyor.