Ölüm AVM!

İstanbul’daki ünlü alışveriş merkezi Cevahir’de bir ölüm daha... AVM’nin 6’ncı katından atladığı iddia edilen Cenk Tüfekçi ile üzerine düştüğü kişi yaşamını yitirdi. Olayın intihar olup olmadığı araştırılıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 00:00
Ölüm AVM!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Şişli'deki Cevahir Alışveriş Merkezi (AVM) yine trajik bir olaya sahne oldu. Daha önce 5 kişi çeşitli tarihlerde AVM'de yaşamını yitirmişti. Bu kez 6'ncı kattan atladığı iddia edilen 47 yaşındaki Cenk Tüfekçi ile üzerine düştüğü kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, dün saat 14.00 sıralarında AVM'nin en yoğun olduğu zamanda meydana geldi. Alışveriş merkezinin 6'ncı katına çıkan Cenk Tüfekçi, henüz kesin olmayan bir nedenle o sırada zemin katta yürümekte olan İlhan Güven Akgemik'in üzerine düştü. Yukarıdan bir kişinin zemine düştüğünü görenler, büyük şok yaşadı. Durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. AVM'nin güvenlik görevlileri ise şaşkın vatandaşları olay yerinden uzaklaştırarak güvenlik şeridi çekti. Kısa sürede alışveriş merkezine giden sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara kalp masajı yaptı. AVM'de ise kısa süreli korku ve panik yaşandı.

KAMERALAR İNCELEMEDE
Yaralı iki kişi, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 6'ncı kattan düşen Cenk Tüfekçi çok geçmeden hayatını kaybetti. Ağır yaralanan İlhan Güven Akgemik de hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Polis ekipleri olay yerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu araştırılıyor.

KORKU FİLMİ GİBİ
AVM'de daha önce 3.5 yaşındaki Aynur Özbaş, merdivenlerin başındaki boşluktan düşerek hayatını kaybetmişti. 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu ise 3. kattaki yürüyen merdivenlerin korkuluklarına oturmaya çalışırken dengesini kaybedip zemin kata düşerek can vermişti. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen 33 yaşındaki Ü.B. de intihar etmişti. 31 yaşındaki A.A. altıncı kattan atlayarak yaşamına son vermişti. Son olarak üç yıl önce Almanya doğumlu olan Harika Çağla Demir intihar etmişti.