Bedduayla işbirlikçilere selam mı çaktı?

Giriş Tarihi 10 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 10 Kasım 2015, 01:22
Bedduayla işbirlikçilere selam mı çaktı?

İÇİNDEKİLER

Fetullah Gülen, "Fetullahçı Terör Örgütü" (FETÖ) iddianamesine yine beddua ederek cevap verebildi. Örgüt sitesinde 9 Kasım 2015'te yayımlanan sohbette Gülen'in bedduası içinde kripto Yahudiler'in gizli cemaati Pakraduniler'in adını geçirmesi "İşbirlikçilere gizli mesaj mı veriyor" şüphesi doğurdu. İşte Gülen'in konuşmasından alıntılar;
Dünyanın o cazibedar güzelliklerine kapılmadan, aşağı insanlara boyun eğmeden, kendi düzenini kurarak, milli ruhu yüceltmek için, ruhunun abidesini ikame etmek için koşmak lazım. Bu süfyaniyet asrının süfyanlarının arkasından gitmeden. Bunlar, yapamadıkları şeyleri başkaları yapıyorsa, hazımsızlıktan, hasetten, çekememezlikten dolayı onu yıkmaya çalışmışlardır. Bugünkü tahribatın arkasındaki temel düşünce budur. Yoksa ne terör örgütü var ne de devlete talip olan var.
Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudini Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Terör örgütü olmayana, "terör örgütü" diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana "paralel" diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!
Gülen'in konuşmasında işaret ettiği Pakraduniler, Sultan Abdülhamit zamanında Ermeni isyanlarını çıkaran üç kimlikli gizli bir cemaat. Müslüman taklidi yapan Ermeni görünümlü Yahudiler olarak biliniyorlar. Gülen'in konuşmasında güya beddua ettiği bu örgüte Selam-Tevhid kumpasını başlattığı ortaya çıkan 'selam çakmak' şifresi gibi gizli bir mesaj göndermiş olabileceği şüphesi akıllara geldi.