Kartopu!

Kar yağışını, 2 ünlü kadın gölgeledi. Manken Tuğçe Kazaz 'Mikrop temizleyen kar, keşke paralelcilere de yağsa' diyerek destek topladı. Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş ise 'Kadınlar çalışmasın diye okullar tatil' yorumuyla herkesi kendisine güldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2015 Güncelleme 07 Ocak 2015, 01:33
Kartopu!

İÇİNDEKİLER

TÜRKİYE,Ankara'daki sıcak gelişmeleri bir yana bırakıp, dondurucu havalara kilitlendi. "Ha geldi, ha gelecek" denilen kar, dün yurdun dört bir yanında etkisini gösterdi. Sibirya soğukları ile birlikte bastıran kar yağışı, her yeri beyaza boyadı. "Beyaz örtü" hayatı olumsuz etkiledi. İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde kar nedeniyle köy yolları ile bazı illeri birbirine bağlayan yollar ulaşıma kapandı. Sürücüler ise yollarda mahsur kaldı.

ZORLAMA TATİL YORUMU
Kar nedeniyle bazı uçak seferleri ile deniz yolu seferleri iptal edildi. Tunceli-Ovacık karayolunda 5 ayrı yere çığ düştü. Kayganlaşan yollarda çok sayıda kaza yaşandı. İstanbul'da ise mega önlemler alındı. Belediye ekiplerinin tuzlama araçları hazır bekledi. Tüm bu hava muhalefetine rağmen kar en çok çocukların yüzünü güldürdü. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, Kocaeli, Bitlis, Elazığ, Bingöl, Uşak, Malatya gibi birçok kentte eğitime ara verildi. Manken Tuğçe Kazaz ile gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın Twitter yorumları ise kar gündeminin önüne geçti. Kazaz, twitter'dan, "Karın mikropları temizlediği malumumuz. Keşke paralelcilerin ve anti demokratik laiklerin üzerine de yağsa" dedi. Çok sayıda kişi, ünlü mankene destek mesajları gönderdi. Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın kar yorumu ise "havadan muhalefetin" son örneğiydi. Çocukların güvenliği nedeniyle okulların tatil edilmesi, ünlü gazeteciyi rahatsız etti! Aydıntaşbaş, kar tatilini, "kadınların çalışmasını istememeye" bağladı ve "Kar yokken okulların tatil edilmesi çalışan anneler için tam bir felaket. Ama zaten de istedikleri kadınların çalışmaması" dedi. Yaptığı bu yorumla gülünç duruma düştü. "Ama, zaten de" diye söze başlayan Aydıntaşbaş, hem bozuk Türkçesi hem de 'zorlama eleştirisiyle' alay konusu oldu.