Adamı parçalayıp yaktılar!

Düzce'deki Pürenli Yaylası'nda parçalara ayrılıp yakıldıktan sonra toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Adamı parçalayıp yaktılar!
Arkadaşlarıyla birlikte 17 Ağustos'ta Pürenli Yaylası'na giden Kemal Şentürk, bir daha geri dönmeyince ailesi jandarmaya başvurdu. Şentürk'ün o gece yanında olan 6 arkadaşı da jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

İfade ve arama çalışmalarından sonuç alamayan güvenlik güçleri Şentürk'ün ve arkadaşlarının cep telefonundaki bazı kayıtları incelemeye aldı. Yapılan incelemede olay günü cep telefonu sinyallerinin nereden geldiği tespit edildi. Sinyal bilgileri üzerine jandarma ekipleri yaylaya giderek araştırma yaptı.

Pürenli yaylasında yapılan aramada parçalara ayrıldıktan sonra yakılarak toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. Kemal Şentürk'e ait olduğu sanılan ceset, kimlik tespiti yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.