Bu araçtan sağ çıktılar

İzmir'de, çalıştıkları işyerinden birlikte eve dönmek üzere yola çıkan Fatih Mehmet Sinecan (23) ve Sibel Yalçın'ın (20) içinde bulunduğu otomobille kamyon çarpıştı.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2011, 00:00 Güncelleme 03 Ağustos 2011, 16:15
Bu araçtan sağ çıktılar

İÇİNDEKİLER

Kazada demir yığınına dönen otomobilde sıkışan iki genç güçlükle sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazası, Karşıyaka-Bornova otoyolu tünel çıkışında gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Büyük bir alışveriş mağazalar zincirine ait işyerinde çalışan Fatih Mehmet Sinecan ve çalışma arkadaşı Sibel Yalçın, mesailerinin bitmesi üzerine Sinecan'ın 35 LV 398 plakalı otomobiliyle evlerine doğru yola çıktı. Sinecan idaresindeki otomobil, tünel çıkışında hararet yapınca sürücü otomobili emniyet şeridine çekti. Bir süre aracın hararetinin normale dönmesini bekleyen gençler daha sonra otomobile binerek yeniden yola çıkmak istedi.

İddialara göre, Sinecan yönetimindeki otomobil, emniyet şeridinden yola çıkmak istediği sırada aynı yönden gelen Şenay Önder (39) idaresindeki balık yüklü 35 LU 677 plakalı kamyon otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarparak sürüklendi. Kaza sonrası otomobil demir yığınına dönerken, otomobil sürücüsü Sinecan ve yanında yolcu olarak bulunan Yalçın araç içinde sıkıştı. Olay yerine Arama ve Kurtarma (AKS) ve acil sağlık ekipleri geldi. AKS ekiplerinin uğraşları sonucu otomobilde sıkışan Sinecan ve Yalçın güçlükle çıkarılarak ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.