Giresun'da 10 kişi yanarak öldü

Giresun'un Görele ilçesinde feci bir kaza yaşandı...

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Giresun'da 10 kişi yanarak öldü

Giresun'un Görele ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi yanarak can verdi, çok sayıda kişi yaralandı.

İlk bilgilere göre İstanbul'dan Trabzon'a giden yolcu otobüsünün sürücüsü sabah saat 07:15 sıralarında direksiyon başında uyudu. Otobüsün takla atması ile araçta yangın çıktı. Bir anda alevler arasında kalan yolcular dışarıya çıkamadı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar Trabzon ve Giresun'daki hastanelere kaldırılırken 7 yaralının durumunun kritik olduğu belirtildi.

Yolcu otobüsünde 4'ü personel toplam 43 kişinin bulunduğunu belirten yetkililer, ölü ve yaralıların kimlerinin belirlenmesine çalışıldığını kaydedildi.

VALİ ŞAHİN: ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN KORKUYORUZ

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ''Görele'deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz'' dedi.

Şahin, ''İstanbul'dan Trabzon'a giden otobüs son olarak Çarşamba'da ihtiyaç molası vermiş. Görele'nin Karadeniz Sahil Yolu Soğuk Mahallesi mevkisinde ise henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanmış'' dedi.

İlk belirlemelere göre 10 kişi yanarak can verdiğini, 20 kişinin ise ağır yanıklardan dolayı Giresun ve Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındığını belirten Vali Şahin, ''Görele'deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz. Yaralıların durumları çok ağır'' diye konuştu.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler