Meteoroloji'den 6 ile uyarı
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
HAVA SICAKLIĞI : Marmara ve Ege'de 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
RÜZGAR : Genellikle güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA : Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul çevreleri kısa süreli ve hafif olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
EGE : Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Denizli çevreleri kısa süreli ve hafif olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ : Az bulutlu, batısı ile zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçecek.
İÇ ANADOLU : Az bulutlu ve açık, kuzeybatısı parçalı bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ : Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Bolu ve Karabük çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Parçalı zamanla doğusu çok bulutlu geçecek.
DOĞU ANADOLU : Parçalı, zamanla kuzeydoğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçecek.




