Referandumda hava nasıl olacak?

Referandum akşamı bazı illerde şiddetli ve kuvvetli yağış bekleniyor, sıcaklıklar 8 ila 10 derece düşecek

Giriş Tarihi 11 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2010, 13:57
Referandumda hava nasıl olacak?

İÇİNDEKİLER

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, referandum akşamı İstanbul başta olmak üzere bazı illerde şiddetli ve kuvvetli yağış beklendiğini, sıcaklıkların 8 ila 10 derece düşeceğini bildirdi.

Çağlar, yurdun bugün akşam saatlerinden itibaren Balkanlardan gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini söyledi.

''Referandum akşamı İstanbul başta olmak üzere bazı illerde şiddetli ve kuvvetli yağış bekleniyor'' diyen Çağlar, bugün akşam saatlerinde Marmara'nın batısında başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde şiddetli olacağını kaydetti.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Çağlar, yağışların Tekirdağ, Bursa, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale çevrelerinde ise kuvvetli olmasını beklediklerini söyledi.

Hava sıcaklıklarının ise halen yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyrettiğine işaret eden Mehmet Çağlar, ''Sıcaklıklar yarından itibaren batı kesimlerinden başlamak üzere, iç ve kuzey kesimlerde hissedilir derecede, 8 ila 10 derece azalacak'' dedi.