7 muvazzaf subaya tutuklama talebi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
7 muvazzaf subaya tutuklama talebi
''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 7 muvazzaf subay ile emekli Kurmay Albay Bülent Tunçay, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.

Balyoz soruşturması kapsamında gözaltına alınan Donanma Kurmay Başkanı Tümamiral Semih Çetin Adliyeye sevk edildi.

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek'in ise Adliye'deki sorgusu tamamlandı.

9 kişi daha tutuklandı

Balyoz soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen 8 muvazzaf subay ve bir emekli albay tutuklandı.

Balyoz soruşturması kapsamında savcılıkça ifadesi alınan Tümamiral Semih Çetin, Tuğamiral Turgay Erdağ ile Emekli Emekli Tuğgeneral Suha Tanyeri de tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.





İŞTE EN PAHALI OTOMOBİLLER

81 İLİMİZİN EN MEŞHUR YEMEKLERİ

BÖYLE BİR TAKSİYE BİNMEYE NE DERSİNİZ?

BU KEHANETLER GERÇEK OLURSA NE OLUR?

ÜLKEMİZİN UYDUDAN MUHTEŞEM FOTOĞRAFLARI



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.