Çarşamba günü bir daha

15 gün önce Beşiktaş'ın, Fernandes karşılığında Fenerbahçe'den Özer, Sezer ve Bienvenu ile birlikte 5 milyon Euro istediği ortaya çıktı. Eğer çarşamba, Beşiktaş isteklerinde damping yaparsa Portekizli Fenerli olabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2012 Güncelleme 18 Ağustos 2012, 01:12
Çarşamba günü bir daha

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Rumen temsilcisi Vaslui ile oynanan 2 maçta ve Galatasaray ile oynanan Süper Kupa finalinde orta sahadaki aksaklık, Fenerbahçe'yi yeniden transfer arayışına itmişe benziyor! Sarı-Lacivertli kulübe yakın kaynaklar, Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile ilişkilerini bozmamak ve dost kalmak için "Fernandes'le ilgilenmiyoruz" açıklamasını yaptığı ancak bu futbolcudan tamamen vazgeçmediğini belirtiyorlar.

BEŞİKTAŞ GERİ ADIM ATARSA!
Fenerbahçe'nin yaklaşık 15 gün önce Beşiktaş ile Fernandes pazarlığına oturduğu ancak Siyah-Beyazlı yönetimin, Portekizli yıldızın karşılığında Fenerbahçe'den Sezer, Özer, Bienvenu ile birlikte 5 milyon Euro istemesi nedeniyle görüşmeleri tıkandığı ortaya çıktı.

2.1 MİLYON EURO ÇOK GELDİ!
Fakat "Feda" kervanına katılmayan Fernandes'in yıllık 2.1 milyon Euro olan ücretini Beşiktaş'ın ödemekte zorlandığı bu durumun Portekizli futbolcuyu huzursuz ettiği de dilden dile dolaşıyor.

GELECEK HAFTA ÇOK KRİTİK OLACAK!
Fenerbahçe yönetiminin, salı günü Rusya'da Spartak Moskova ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off maçının ardından Beşiktaş'la bir kez daha masaya oturacağı, Siyah-Beyazlı yöneticilerin 'aşırı' isteklerinde geri adım atması durumunda Fernandes'in Fenerbahçe'ye transfer olacacağı kamuoyunda dilden dile dolaşıyor. Alacaklarında sıkıntı yaşayan Manuel Fernandes'in de Fenerbahçe'ye gitmeyi reddetmeyeceği, hatta bunu tercih edeceği de gelen haberler arasında.