Semih Şentürk'ten son nokta!

Giriş Tarihi 10 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 10 Ocak 2011, 12:36
Semih Şentürk’ten son nokta!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de geçen sezon kendisinden habersiz olarak sözleşmesi uzatıldığı için kulübü Futbol Federasyon'a şikayet eden ve bu nedenle Aziz Yıldırım ile arası açılan Semih Şentürk geleceğiyle ilgili belirsizliğe başkanın son vereceğini söyledi.

Vatan'ın haberine göre, özellikle İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'nın ısrarla istediği milli golcü transfer iddialarına şu sözlerle yanıt verdi:

"HİÇ KİMSE İLE GÖRÜŞMEDİM"

"F.Bahçe'yle anlaşmadan bir yere gitmem. Beni kim isterse istesin önce kulübümle anlaşmaları lazım. Yönetimden onay gelmeden hiçbir yere gitmem. Sezon sonu sözleşmem bitiyor ancak kalmam isteniyorsa kalırım. Önceliğim F.Bahçe. Ben F.Bahçeli Semih olarak tanınıyorum. Burada büyüdüm ve gözümü açtım. Futbola dair hatıralarımda hep F.Bahçe var. Bu yüzden eğer beni transfer etmek isteyen bir kulüp varsa önce kulübümle ve başkanımla görüşmeli. Ben yönetimden onay almadan gitmek istemiyorum.

"TATİLE GİTTİĞİM GÜN ADIM TOTTENHAM'LA YAZILDI"

İngiltere'ye tatil için gittiğim gün adım Tottenham'la yazıldı. Eğer tatile Afrika'ya gitseydim benim adımı acaba hangi kulüple yazacaklardı. Sürekli hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Kimseye bu konuda beyanat vermedim. Hiçbir kulüple de görüşmememe rağmen adım Avrupa kulüpleriyle anılıyor. Hiçbir şey benim F.Bahçe'deki huzurumu bozamaz."