Bayramlık krediler

Ramazan Bayramı yaklaşırken, bankaların da kredi rekabeti kızıştı. Bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0.39'a kadar düşüren bankalar, çeşitli promosyonları da tüketiciye sunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2011 Güncelleme 14 Ağustos 2011, 00:00
Bayramlık krediler

İÇİNDEKİLER

Bankalar kredi almak isteyen vatandaş için 'bayramlık' kampanyalar yapmaya başladı. 'Bayram Kredisi' adı altında başlatılan kampanyalar ile bireysel kredi faiz oranları düşerken, kredi limitleri arttı. Ağustos ayı süresince devam edecek kampanyalar için vade süreleri de uzatıldı. Kredi almak için bayramı bekleyenlerin sayısının oldukça fazla olduğunu belirten bankacılar, yüzde 0.39'a kadar indirdikleri faiz oranlarıyla normaldeki talebi katlamayı hedefliyor.

İŞBANKASI:
Tüm ücretliler, serbest meslek sahipleri ile emekliler, 10 ay vadeye kadar aylık yüzde 0.58 faizden 5 bin TL kredi kullanabiliyor. 29 Ağustos'a kadar sürecek kampanyada 30 bin TL ve 60 aya kadar aylık 1.25 faiz oranı ile kredi veriliyor.

TEB:
Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç kredisi alanlar, ödemeye Kurban Bayramı'ndan sonra başlıyor. TEB, yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranları ile kredi sunuyor. Oran, vade ve tutara göre değişiyor.

ING BANK:
Mini Kredi kampanyası ile 60 aya varan vadeler ve 0.39'dan başlayan faiz oranları ile kredi veriyor. Pakette 5 bin TL'ye kadar nakit kredi 250 TL sabit masrafla sunuluyor. Kampanya 31 Ağustos'ta bitiyor.

VAKIFBANK:
5 Ağustos'tan itibaren 'Geleneksel Bayram Kredisi' kampanyasını başlatan VakıfBank, müşterilerine 50 bin TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. Faiz oranları ise yüzde 0.55'ten başlıyor.