Beşiktaş'ın gündemindeki oyuncudan çarpıcı açıklama

Siyah-Beyazlı takımın transfer gündemindeki Hırvat Domagoj Vida, milli maç için geldiği Eskişehir'de Beşiktaş ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Transferinin henüz netlik kazanmadığını söyleyen Vida açık bir şekilde ''Beşiktaş'ı istiyorum'' diyerek taraftarlara mesaj gönderdi.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2017, 07:28
Beşiktaş’ın gündemindeki oyuncudan çarpıcı açıklama

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın çok uzun süredir peşinde olduğu Dinamo Kiev'in başarılı stoperi Domagoj Vida, yaşanan süreçle ilgili Sabah'ın sorularını yanıtladı. Türkiye- Hırvatistan milli maçı için geldiği Eskişehir'de karşılaşma sonrası markajımızdan kurtulamayan başarılı futbolcu, transferiyle ilgili net bir durumun olmadığını söyledi.
Şu anda Dinamo Kiev'in futbolcusu olduğunu vurgulayan Vida, "Beşiktaş çok büyük bir takım, önemli yıldızları var ve beni istiyorlar. Ben de Beşiktaş'ı istiyorum. Ama bu transferin bittiği, imzaların atıldığı anlamına gelmiyor. Hala Dinamo Kiev için mücadele ediyorum. Bu nedenle de konuşmak doğru olmaz" dedi. 28 yaşındaki futbolcu, "Transfer ne zaman gerçekleşir?" sorusuna ise, "Açık konuşmak gerekirse, bunu ben de bilmiyorum" karşılığını verdi.


Vida, arkadaşımız Fatih Doğan'a konuştu.

TARAFTARLAR BENİ ÇOK MUTLU ETTİ
Eskişehir'e geldiğinde Beşiktaşlı taraftarların havaalanında kendisine gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekleyen Vida, "Beni istediklerini gösterdiler. Bu çok önemli. Bana Beşiktaş forması bile imzalattılar" ifadesini kullandı.
Beşiktaş yönetimi, Ocak ayında sözleşmesi bitecek olan Vida'yı hemen alabilmek için Dinamo Kiev'e 1 milyon Euro teklif etti. Ancak 4 milyon Euro isteyen Ukrayna kulübünü ikna edemedi. Hırvat stoper, bonservisini kendi alamazsa Ocak ayında gelmek üzere Beşiktaş ile prensip anlaşması imzaladı.