Bu da kabusun delili

16 yaşındaki kız, arkadaşının babasının kendisine tecavüz edip dövdüğünü fotoğraflarla ıspatladı. Davaya katılan 2 tanık da aynı dertlerden yakındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2010 Güncelleme 05 Mart 2010, 13:07
Bu da kabusun delili

İÇİNDEKİLER

Gündemden hiç düşmeyen sapkınlık haberlerine "Bu kadar da olmaz" dedirten bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre, Antalyalı işadamı Mehmet A. (56), kızı S.A.'nın arkadaşı G.T.'ye (16) evlerine yatılı olarak geldiği gece tecavüz etti. Daha sonra da "Görüntüleri çektim" diyerek tehditle tecavüzlerini sürdürdü.

Bir gün genç kızın sevgilisi olduğunu öğrenen A., iddiaya göre G.T.'yi dövdü. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan G.T. de polise başvurdu. Mehmet A., tutuklandı. Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen davada talihsiz kız, yediği dayaktan sonra vücudunda oluşan morlukları gösteren fotoğrafları delil olarak sundu.

Duruşmaya tanık olarak katılan G.T.'nin kız arkadaşı A.A. (20) ise korkunç iddialarda bulundu. A.A., "Mehmet A., evinde kaldığımız bir gün G.T. ile benim içeceğime ilaç attı, bizimle zorla grup seks yaptı" dedi. İşadamının eski sevgilisi Ü.D.'nin kızkardeşi M.D. de, Mehmet A.'nın tecavüzüne uğradığını iddia etti. A.A. ile M.D. için de suç duyurusunda bulunuldu. Duruşma, 28 Nisan'a ertelendi.


EV SAHİPLERİ DİKKAT

YÜZYILIN KÂRI

MCDONALDS BİN KİŞİ ALACAK

BU FABRİKADA İŞLER "GÖRMEDEN" YAPILIYOR