Yolsuzluk Derneği Cimbom'a karşı!

Büyükçekmece Belediyesi'nin Galatasaray'a tahsis ettiği arazi için Yolsuzlukla Mücadele Derneği iptal davası açtı. Arazi, Sarı-Kırmızılı kulübe aylığı 50 bin TL'den 30 yıl kiralanmıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2009 Güncelleme 24 Kasım 2009, 10:03
Yolsuzluk Derneği Cimbom’a karşı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nin, göl havzası ile koruma bandı içinde bulunan 106 dönümlük "tapusuz" yeşil alanı Galatasaray Spor Kulübü'ne tahsis etmesi mahkemelik oldu. Yolsuzluk ve Haksızlıkla Mücadele Derneği, idare mahkemesine başvurarak, tahsisin iptali için yürütmenin durdurulmasını talep etti. Dernek ayrıca, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hakkında da suç duyurusunda bulundu. Araziyle ilgili meslek odalarının da dava açacağı öğrenildi.

İSKİ TEPKİLİ
Üst düzey bir İSKİ yetkilisi de "Söz konusu arazide plan tadilat teklifi sürecinde mutlaka bizim görüşümüz sorulacak. Planlama sürecinde olumsuz görüş belirteceğiz. Buna rağmen plan geçerse, yargıya başvuracağız" açıklamasında bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bir yetkili de şöyle konuştu: Bu araziye bir çivi bile çakılmasına izin verilemez...

ÇALIŞMAKTAN SIKILANLARA ALTIN ÖĞÜTLER

BELLEĞİNİZİ NASIL GÜÇLENDİREBİLİRSİNİZ?

DÜNDEN BUGÜNE ÖNEMLİ İCATLAR

OSMANLI SARAY AKSESUARLARI İÇİN TIKLAYIN