Gülen'den 'konuşturmayın' talimatı

Kendi çıkarları için ülkesini dahi satabilecek olan Gülen örgütünün kirli işleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 18 Şubat 2014, 18:57
Gülen’den ’konuşturmayın’ talimatı

İÇİNDEKİLER

Gülen örgütünün kanalı Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisindeki çirkin senaryonun bizzat Fethullah Gülen tarafından onaylandığı ortaya çıkarken Gülen'in görüşmeler sırasında Hayrettin Karaman'a karşı sansür ve saldırı talimatları da yer alıyor. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı ile Hayrettin Karaman'ın düzenlediği "Mabeyn" toplantılarının geleceği hakkında konuşmalar geçiyor. Konuşmada Fethullah Gülen, Karaman'ın toplantılarda ters bir şey söyleyip söylemediğini soruyor ve Hayrettin Karaman'ın bu toplantılara katılmaması gerektiği talimatını veriyor.

İşte Gülen'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı:

-Hayrettin Karaman'ın Mabeyn adı altında yapılan toplantılar vardı Yazarlar Vakfı ile beraber. Mustafa (Yeşil) Bey soruyor; Hayrettin Karaman'ın organizasyonunda bu Mabeyn toplantılarını yapalım mı diye soruyor.

F.G. Burada da böyle ters bir şey konuşuyor mu?

-Tabi onun tesirinde insanlar olabilir. Çünkü başı o çekiyor orada. Bir de şöyle bir şey söylemiş; Bir toplantı yapalım. Bu toplantıda Ekrem Dumanlı olsun, Mustafa Karaalioğlu olsun. Bunların düşünceleriyle cemaat-AK Parti arasındaki fitne nedir, bunu tartışalım. Bir de böyle enterasan bir konu söylemiş.

F.G. Çağırmasınlar bence.

-O zaman şöyle bir şey olsun mu efendim; Mabeyn toplantılarına bir miktar ara vermiş olalım.

F.G. Berhudar olun, böylesi daha iyi. Şimdi biraz şartlar namüsait, biz bu türlü içtimaları muvakkaten inkıtaya uğratırız.


Senaryoyu Gülen onaylamış!Senaryoyu Gülen onaylamış!