Senaryoyu Gülen onaylıyor!

Peygamberimize hakaret eden ve günlerce büyük tepki toplayan Şefkat Tepe dizisinin senaryosunu Fethullah Gülen'in onayladığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 18 Şubat 2014, 18:08
Senaryoyu Gülen onaylıyor!

İÇİNDEKİLER

Fethullah Gülen'in yeni ses kayıtları yine gündeme bomba gibi düştü. Kayıtlarda Fethullah Gülen'in günlerce tepki toplayan Şefkat Tepe dizisinin senaryosunu bizzat kendisinin onayladığı ortaya çıktı.

PEYGAMBER EFENDİMİZİ KAMYONETE BİNDİRMİŞLERDİ

Söz konusu dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Hz. Muhammed bir ışık halesi halinde diziye getirilince büyük tepki toplamıştı. İlgili sahnede, dizinin karekterleri bir araya gelerek salavatlar çekerek Hz.Muhammed'in yanlarına çağırmıştı. Kısa bir süre sonra bizzat Hz. Muhammed'in bir ışık halesi yanlarına gelmişti.


SENARYOYU BİZZAT GÜLEN ONAYLIYOR
Günlerce konuşulan, çeşitli din adamları ve halk tarafından da büyük tepkiyle karşılanan dizinin senaryosunu bizzat Fethullah Gülen tarafından onaylandığı anlaşıldı.

İşte yeni ses kayıtlarında Şefkat Tepe ile ilgili yer alan o bölüm;

- Bu haftaki Şefkat Tepe'yi arz edebilir miyim. O diplomat dediğim adam konuşuyor: Beyler olayların bir görünen yanı, bir de perde arkası vardır. Bizler gibi. Hiçbir zaman bu ülkedeki emellerimizden vazgeçmeyeceğiz. Birileri vesayetlerin bittiği, hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına avuna dursun tepelerine inecek balyozlar, şekil kılıf değiştirerek aynen kurbağa örneğinde olduğu gibi kafalarına inecek. Sizlerden beklenen durmak yok, yola devam edeceğiz. Çok hassas bir konu, bizi hedefe götürecek önemli bir adım, Tekliflerinizi bekliyoruz. Son olarak sizden bir şey daha isteyeceğiz. Genel af nasıl çıkarılır, genel af nasıl gündeme getirilir...

Fethullah Gülen: - Bir mahsuru yok, bence o da olsun. Sert bulduğunuz yanları varsa onları şey yaparsınız. Allah afiyet versin.


SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!