Teknik direktör Samet Aybaba, Trabzonspor karşısına 3 stoperli bir defans anlayışıyla takımını sahaya sürdü. Bir nevi Trabzon'dan çekinmiş oldu. Zaten bu korkaklığı da ilk 45 dakikada fazlasıyla belli etti. İlk yarıya baktığımızda sahada çok koşan mücadee eden gol pozisyonuna giden ve golü bulan bir Trabzon vardı. Beşiktaş'ın hücum hattında Almedia ve Batuhan'ın birlikte oynaması da ayrı bir handikaptı.
BATUHAN-ALMEDİA HANDİKABI
Çünkü bu oyuncuları da kullandığın zaman kanatları da kullanacağın oyuncular olması gerek. İlk yarıda kanatları kullanamayınca Beşiktaş sadece Fernandes ile 23. dakikada yakaladığı pozisyondan başka pozisyona giremedi.
Beşiktaş'ın yedği gol bakınca Fernand2es gibi bir profesyonelin amatörce halı sahdaa hareket yapması Beşiktaş'ın gol yemesine neden oldu. Beşiktaş ikinci yarı daha cesur oynadı ama iş işten geçti.
İNÖNÜ'DEKİ MAÇIN ŞİFRELERİ
Bu maçın en önemli isimlerinden biri Fernandes'ti. Golü kaçıran da golü yediren de ve golü atan da Fernandes'ti. Maça damga vurdu.
Almedia, yılların golcüsü böyle bir derbi maçında 69. dakikadaki pozisyonu kaçırıyorsa çabukluğunu ve meziyetini kaybetmiş demektir.
Batuhan, herkes sahada ararken gol atacak diye ararken onu sadece hakemin yanında itiraz ederken gördük.
1 PUANA SEVİNELİM Mİ!
Son 3 maçında '0' puan çeken Beşiktaş, dün Trabzon'dan 1 puanı kopardı!.. Kopardı diyorum çünkü Beşiktaş kazanmak için hiçbir şey yapmadı. En azından 4'te sıfır çekmediğimiz için biraz olsun kendimizi avutuyoruz.