Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 12 Mayıs 2012

Yakışmadı Kartalım

Yazıklar olsun! Ben Tayfur Havutçu'nun ve futbolcuların yerinde olsam "Bu forma bize çok geliyor. Bu camia bize 1 gömlek fazla" diye işi bırakıp giderim.
Ben böyle düşünürüm.
Koskoca Beşiktaş takımına bakıyorum.
10 kişi kalmış Trabzon karşısında eğer Avrupa vizesini alamıyorsa ve rakibi karşısında ecel terleri dökerek 1 puana razı oluyorsa sen büyük takım değilsin.

TAYFUR HOCAYA SORUYORUM!
Orta sahada Fernandes nerede?
Tayfur hocaya soruyorum.
Mehmet Aurelio ne zaman Beşiktaş'a faydalı oldu ki böyle bir derbi maçında 11'e koyuyorsun.
Fernandes parasını istiyor diye oynatamıyorsan ve yönetim de aciz kalıp bu işin önünü ve çözümünü bulamıyorsa o zaman Beşiktaş'ta ne başkan ne yönetim bu taraftara bazı şeyleri anlatamaz.
Tribünde taraftarlara bakıyorum.
O kadar güzel kadınlar, o kadar güzel çocuklar ağlayarak maçı terkediyorsa bu ağlayanları biz nasıl Beşiktaşlı yaparız diye düşünmelidir yönetim. Almeida, Quaresma, Mehmet Aurelio bunlar ununu elemiş, eleğini duvara asmışlar.
Yönetim, bir an vnce neşteri vurması lazım. Eğer vuramazsa hemen kusura bakmasınlar bıraksınlar yeni bir yönetim gelsin, bu Beşiktaş camiasına yeni çareler arasın. Kimse yanlış anlamasın Beşiktaş bu sonuçla eğer Avrupa'ya gitmezse Beşiktaş sıradan takım olur. Yazıklar olsun! Kimse demesin ki ben bu Beşiktaş formasına layık oldum diye. Unutmayın ki bu forma kutsaldır. O formayı ancak hakedenler giyer.