Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 12 Mart 2012

Bu gemi battı-batıyor

Beşiktaş kazanmayı unutmuş. Bir de bunun yanında güvenini kaybetmiş.. Atletico maçından sonra artık lige geri döner diye düşündüğüm Beşiktaş, Ordu karşısında tam 70 dakika ecel terleri döktü. O ana kadar oynadığı futbol hiç de büyük takım olan Beşiktaş'a yakışmadı. Düşünün Avrupa'da oynuyorsun, ülkenin en büyük takımısın ve rakibin karşısında 70 dakika bir şut atamıyorsun.

SANKİ TOPLAMA TAKIMI!
Yıldırım Demirören, Tayfur Havutçu'yu geri getirmekle Carvalhal'ın bütün dengesini bozdu. Ben zaten bu iş için üstüne basarak yazdım. Dönme Tayfun, dönersek Carvalhal'ı bitirisin. Tayfur CarvalhalCarvalhal da Beşiktaş'ı bitirdi. Dün Ordu'da oynan futbola bakıyorum, sanki bir toplama takımı gibi herkes kendine oynuyor. Takım oyunundan hiç eser yok. Bir tek Fernandes birşeyler yapmaya çalışıyor.

BÖYLE GOL YENMEZ RÜŞTÜ!
Rüştü'ye ne demeli. Yılların kalecicisin... Bu kadar tecrüben var, hala böyle büyük hata yapıyorsan o zaman ben sana büyük kaleci demem. Kariyerinin sonuna geldin hala böyle basit hatalar yiyip takımını yakmaya hakkın yk. Simao inanılmaz bir düşüş içinde. Sanki 'Quaresma yoksa ben de yokum' dercesine dolaştı durdu. Carvalhal, hemen bu takımı toplamalı. Psikolojik olarak güven vermeli. Madrid maçı için oyuncularına sorumluluk vermeli. Yoksa bu Beşiktaş elenirse ortada ne Carvalhal kalır, ne de futbolcuların değeri.. Benden söylemesi.. Konfge üyeleri ve taraftarlar takıma sahip çıkmalı. Yoksa bu gemi battı batıyor...