Halbuki Tel Aviv galibiyetinden sonra maç İnönü'de oynansaydı, adeta karnaval havasında geçecekti.. İnşallah başta Çarşı olmak üzere tüm Beşiktaşlı taraftarlar küfür edenlere engel olsun ve takımına da sahip çıksın.
Ve rakiplerine prim vermesin. Aynı şöyleri Quaresma'ya da söylemek isterim. İsrail'de muhteşem 2 gol attın, morallisin, kaptansın ama hiç gereksiz sarı kart görerek takımın önemli maç arifesinde yoksun. Olmaz kaptan!..
Eğer sen bu gemiyi şampiyonluk rotasına sokmak istiyorsan ağzını tutacaksın, ellerini tutacaksın. Ayakların ise muhteşem golller atarak takımını Avrupa'da uçuracaksın, şampiyonluğa koşturacaksın.
CULIO HAYAT VERDİ AMA...
Oyuna gelince, Beşiktaş ilk 45 dakikada takım oyunundan uzaktı. Taa ki 37. dakikaya kadar.. Almedia'nın gol kaçırdıktan sonra muhteem bir asisti ve Veli'nin 18 dışından füzesi Beşiktaş'ın morali oldu.
2. yarının başında Ordu, daha derli toplu, gole daha yatkındı. Zaten oyun ilerledikçe Culio'nun golü Ordu'ya hayat verdi. Beşiktaş'ta bilhassa kanatlarda gereken ortalar yapılmayınca Almedia'nın da 18 dışından içeriye giremememis olması Beşiktaşlılar'ın gol yollarındaki üretkenliğini azalttı. Ama Alman dinozor Ernst'in attığı gol Beşiktaş'ı galibiyete taşıdı.
* * *
ORDU'YU DA KUTLAMAK GEREK !
1- Ordu gerçekten mükemmel bir defansa sahip ve mücadele gücü yüksek bir takım. Zaten ligde en az gol yemelerinin sebebi de savaşcı ruhlarının olması.
2- Almedia her hafta geriye giden bir santrfor. Beşiktaş'ın iyi oynadığı zaman eline geçirdiği bu gol pozisyonlarında Almedia gibi bir oyuncu bunları atmalı, atamazsa handikap olur.
3- Holosko bu takımda her zaman oynaması lazım ama muhakkak orta sahadan besleyici toplar da almalı.
* * *
Q7 VE SIMAO AYIP EDİYORLAR!
Quaresma ve Simao da böyle maçlarda olması gerekirken ya kendilerine bakmayarak sakatlanıyorlar ya da gereksiz kart görerek takımlarını güç durumda bırakıyorlar. bu onlara yakışmıyor. Veli'den de bahsetmek gerek. Avusturya'da uzaktan attığı şutlar gibi dün de bir füze gönderdi. Ve bu gol Beşiktaş'a doping oldu.