CANLI YAYIN
BÜLENT ERANDAÇ
BÜLENT ERANDAÇ

Besleyin kargaları

Eklenme Tarihi 24 Mart 2016

21 Mart 2016 tarihli gazetelerde önemli bir haber vardı. Hendek açan, vatan evlatlarımızı şehit eden Haçlı zihniyetli küresel odakların maymuncuğu taşeron PKK'nın kullandığı silah ve patlayıcılar ülke ülke belirlendi. PKK'NIN ELİNDEKİ SİLAHLAR ŞÖYLE: KALAŞNİKOFLAR, çoğunlukla Rusya.
KANNASLAR, çoğunlukla Rusya ve İngiltere.
ROKETLER, çoğunlukla Rusya, Irak ve Çin menşeili.
TABANCALAR, Çek, İspanya, İtalya ve Belçika. EL BOMBALARI, çoğunluk Rusya, ABD ve Alman menşeili. MAYINLAR, büyük oranda İtalya, Rusya ve Almanya kaynaklı... İtalyan Valsella ve BPD dünyanın en büyük mayın üreticileri...
Terör örgütü PKK'nın elinde pasif radar var. Teknolojik olarak, bilinen klasik radarlardan daha ileri olan bu pasif radarların yerini tespit etmek çok zor.
Radarlar ABD, İngiltere, İsrail, Rusya tarafından üretiliyor. PKK'nın yeni Katyuşalar'ı zırhlı araçlara ağır hasar veriyor. Özel ordularda bulunabilecek termal cihazlar, noktalayıcılar, silah üstüne takılan bazı aparatlar, özel mesafe ölçme cihazları, termal giysi ve örtüler nereden geliyor, nereden?

CEVAP VER AVRUPA:
1) İkiyüzlü Avrupa, PKK'nın arkasında ne iş çeviriyor?
2) Bu silahlar PKK'ya verilirken, satılırken, üreten ülkelerin istihbarat servislerinin ve derin devlet yapılarının haberi olmaz mı? Cevap: Bal gibi biliyorlar.
Silahların PKK katillerinin eline geçiş noktasına kadar her şeyi biliyorlar.
3) Belçika'ya sormanın tam sırası.
İşadamı Özdemir Sabancı'nın katili olan Marksist-Leninist-Komünist DHKP-C'nin tetikçisi Fehriye Erdal'ı neden vermiyorsunuz. Marksist-Leninist-Komünist PKK sürüsünün Avrupa'daki isimleri olan Remzi Kartal'a, Zübeyir Aydar'a yıllardır neden kol kanat geriyorsunuz?
4) ETİN NE BUDUN NE BELÇİKA?
Nasıl oluyor da, dünyanın en çok silah satan 20'inci ülkesi oluyorsunuz? Çok söyledik. Çok konuştuk. Duymazlıktan geldiler. Namlular kendilerine çevrilince bağırmaya başladılar. Verdikleri silahlarla satılmış PKK'yı, DHKP-C'yi Türkiyemiz'e musallat ettiler. Büyükelçilerimizi katleden ASALA Ermeni terör örgütü, nerede geliştirildi? PKK'ya lojistik veren Almanya, yaşatan, büyüten Almanya, kendisiyle yüzleşmeyecek mi? Besleyin kargaları..

SON CÜMLE: "Çanakkale'de Seyit Onbaşılar nasıl eğilmediyse biz de eğilmeyeceğiz. Ayaktayız, dimdik ayakta olacağız. Kıyamete kadar, bu milletin istikbalini korumaya canımız pahasına her daim seferber olacağız. KORKMADIK, KORKMUYORUZ, KORKMAYACAĞIZ."
İMZA: BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU.