Müge Anlı’da 32 yıllık kayıp kardeş bir günde bulundu
ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında duygusal anlar yaşandı. Murat Çelik, annesi tarafından 32 yıl önce henüz 2,5 yaşındayken evlatlık verilen kız kardeşi Pınar’ı bulabilmek için programa başvurdu.

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının 3 Şubat 2026 Salı günkü bölümünde, Murat Çelik'in 32 yıl önce evlatlık verilen kız kardeşi Pınar'ı bulma çabası izleyenleri derinden etkiledi. İşte son yaşanan gelişmeler…
Murat Çelik’in, 32 yıl önce evlatlık verilen kız kardeşi Pınar’a ulaşma mücadelesi izleyicilerin yüreğine dokundu.
AİLENİN DAĞILMASINA NEDEN OLAN OLAY
Murat Çelik, yaşadıkları dramı canlı yayında anlattı. Çelik, 1992–1993 yılları arasında babası Durmuş Ali Çelik'in işlediği bir cinayet nedeniyle cezaevine girdiğini, bu olayın ardından ailenin dağıldığını ifade etti.
1992 doğumlu kız kardeşi Pınar'ın, 1994 yılında annesi Leyla Hanım tarafından evlatlık verildiğini, kendisi ve erkek kardeşinin ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildiğini söyledi.
"KARDEŞİMİ GERİ VERSİNLER DİYE ARABANIN ARKASINDAN KOŞTUM"
Müge Anlı, Murat Çelik'in hafızasında yer eden iki travmatik anıyı paylaştı. Çelik'in anlatımına göre, kız kardeşi Pınar köyde arabaya bindirilerek başka bir aileye verildi. Murat Çelik, o sırada arabanın arkasından koşarak taş attığını ve kardeşini geri istediklerini söyledi.
Pınar'ın sarışın ve renkli gözlü, muhtemelen mavi gözlü olduğunu hatırladığını belirtti.
Müge Anlı’da 32 yıllık kayıp kardeş bir günde bulundu.
"BİR DAKİKA BEKLEYİN" DENİLDİ, ANNE GERİ DÖNMEDİ
Kardeşini kaybettikten sonra Murat ve erkek kardeşi bir yetiştirme yurduna bırakıldı. Annelerinin, "Bir dakika bekleyin, geleceğiz" dediğini ancak bir daha geri dönmediğini ifade eden Çelik, bunun hayatındaki ikinci büyük travma olduğunu dile getirdi. Aileden geriye kalan tek somut hatıranın ise Pınar'a ait tek bir fotoğraf olduğu belirtildi.
KARDEŞİNİN FOTOĞRAFINI PARA KARŞILIĞI ALDI
Murat Çelik, söz konusu fotoğrafı 2009 veya 2010 yılında, aile bireylerinden birinden 5 ila 10 bin lira karşılığında aldığını açıkladı. Fotoğrafı almanın dahi oldukça zor olduğunu ifade etti.
ANNE CANLI YAYINA TELEFONLA BAĞLANDI
Murat Çelik'in annesi Leyla Hanım, programa telefonla bağlandı. Müge Anlı'nın, kızını kime verdiğini sorusu üzerine Leyla Hanım, "Kızımı çaresizlik içinde verdim, keyfimden değil" dedi.Çocuğu verdiği kişinin Konya'lı olduğunu, ancak ayrıntıları hatırlamadığını söyledi. Aracı olan kişinin ise hayatını kaybettiğini ifade etti.
Kız kardeş Murat Çelik ile görüşmek istemedi.
ÇELİŞKİLİ İFADELER DİKKAT ÇEKTİ
Murat Çelik, annesinin daha önce kaynanasına, Pınar'ın uzun saçlı ve çok güzel bir kız olduğunu, hatta kendisiyle görüştüğünü söylediğini aktardı.
Leyla Hanım ise bu iddiaları "Yalan" diyerek reddetti.
"BEN KIZIMI ARAMIYORUM" SÖZÜ ŞAŞIRTTI
Müge Anlı'nın, "Kızınızı arıyor musunuz, görmek istiyor musunuz?"sorusuna Leyla Hanım'ın "Ben istemiyorum" yanıtını vermesi stüdyoda şaşkınlık yarattı.
32 yıldır aradığı kardeşi Murat'la görüşmek istemedi!
İZLEYİCİ İHBARI UMUT OLDU
Programın ilerleyen dakikalarında, olaya tanıklık ettiğini söyleyen Kadir Şinasi adlı izleyici canlı yayına bağlandı. Şinasi, Murat Çelik'in aradığı kişinin evli olduğunu ve yaklaşık 2 yıldır evli olduğunu ifade etti.
Kadir Şinasi, anlatılan bilgilerle büyük ölçüde örtüşen bir kişiyi tanıdığını belirterek, "Yüzde 90 nokta atışı"ifadesini kullandı. Bir başka izleyici de aynı kişiyi tanıdığını, evli ve iki çocuk sahibi olduğunu söyledi.

MÜGE ANLI'DA 32 YILLIK KAYIP 1 GÜNDE BULUNDU
ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında Murat Çelik'in 32 yıldır aradığı evlatlık verilen kız kardeşine bir gün içinde ulaşılırken, kardeşin görüşmek istememesi yaşanan sevince gölge düşürdü.
Kız kardeş görüşmeyi reddederek, "Ben insan sevmiyorum kardeş istemiyorum insanlarla zaten muhatap olan biri değilim. İnsanlarla iletişim kurmayı sevmediğim için markete bile gitmem. Ailemin kim olduğunu bilmek kardeşimin kim olduğunu görmek istemiyorum. Huzurumun bozulmasını istemiyorum yeni insan tanımak istemiyorum." ifadelerine yer verdi.
