İstanbul'da havai fişekle otluk alanda yangın çıkardı savunması pes dedirtti!

Maltepe'de otluk alanda havai fişek atarken yangın çıkardığı tespit edilen şüpheli tutuklandı. Olaydan önce alkol aldığını belirten şahsın savunması ise pes dedirtti.

Giriş Tarihi:
İstanbul'da havai fişekle otluk alanda yangın çıkardı savunması pes dedirtti!

Maltepe'de otluk alanda havai fişek atarken yangın çıkardığı tespit edilen şüpheli tutuklandı.

Başıbüyük Mahallesi Gürler Caddesi'ndeki otluk alanda dün havai fişek atılmasından dolayı çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan şüpheli H.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Maltepe'de yangın

İstanbul'da havai fişekle otluk alanda yangın çıkaran şüpheli tutuklandı (Fotoğraf: İHA)

ALKOL SONRASI HAVAİ FİŞEĞİ MERAK ETTİM
Şüphelinin savcılıkta, "Dün alkol kullandıktan sonra merak ettiğim için havai fişek satın aldım. Sonrasında ikametime yakın bulunan bir yerde havai fişekleri yaktım. Söz konusu yer yandı ve söndürmeye çalıştım ancak başaramadım. Daha sonra korktuğum için oradan uzaklaştım. Böyle bir şey yaptığım için çok pişmanım. Yangını çıkartmak gibi bir amacım yoktu."şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

İstanbul'da havai fişekle otluk alanda yangın çıkaran şüpheli tutuklandı (Fotoğraf: İHA)

İfadesinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüpheli H.G. tutuklandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler