İstanbul'da aile faciası! Anne ve babasını bıçakla öldürdü

Sancaktepe'de Beytullah Cin (28), tartıştığı anne ve babasını bıçakladı. Baba olay yerinde hayatını kaybederken anne ise kaldırıldığı yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan şüphelinin psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
İstanbul'da aile faciası! Anne ve babasını bıçakla öldürdü

Olay, 03.25 sıralarında Veysel Karani Mahallesi Baki Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beytullah Cin, aile içinde yaşanan tartışmanın ardından bıçakla anne ve babasını yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Ahmet Cin'in (65) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Sancaktepe'de tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldürdü (Beytullah cin)Sancaktepe'de tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldürdü (Beytullah cin)

Video Oynatma İkonu Sancaktepe'de dehşet gecesi: Anne babasını öldürdü!

Anne Emine Cin (60) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırının ardından kaçan şüpheli, kısa sürede olay yerine yakın bir noktada bıçakla birlikte gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Ahmet Cin'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmalarda, şüphelinin psikolojik sorunlarının olduğu ve olay günü ailesiyle tartıştığı öğrenildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Sancaktepe'de tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldürdüSancaktepe'de tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldürdü



Sancaktepe'de tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldürdüSancaktepe'de tartıştığı anne ve babasını bıçakla öldürdü

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler