Bahamalar'da lüks yatta vahşet: 20 yaşındaki hostes öldürüldü
Güney Afrikalı hostes Paige Bell, Bahamalar açıklarında demirli lüks bir yatta boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Vücudunda savunma yaraları tespit edilen genç kadının cinayetiyle ilgili süper yat mühendisi Brigido Munoz gözaltına alındı. Aile, adalet için Bahamalar’a gidiyor.
Giriş Tarihi:

Bahamalar açıklarında demirli lüks bir yatta görev yapan Güney Afrikalı hostes Paige Bell (20), 3 Temmuz'da teknenin makine dairesinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Bell'in kısmen giyinik olduğu ve vücudunda savunma yaraları tespit edildiği bildirildi.
Polis, olay yerinde bulunan süper yat mühendisi Brigido Munoz'u baş şüpheli olarak gözaltına aldı. Cinayetin nedeni henüz netleşmedi ancak Paige'in saldırıya direnmeye çalıştığı düşünülüyor. Ailesi, "Kızımızı eve getirmek ve onu hayattan koparan bu canavardan hesap sormak için Bahamalar'a gidiyoruz." dedi.
