16 yaşındaki sürücünün kullandığı kamyon otomobile devrildi: Mucize kurtuluş yaşandı
Antakya’da 16 yaşındaki çocuğun kullandığı hafriyat kamyonu, Dibo Bayır’ın otomobilinin üzerine devrildi. Hurdaya dönen araçta sıkışan Bayır, üç ameliyatla hayata tutundu ve sürücünün cezasının artırılmasını istedi.
Korkunç olay Antakya - Altınözü yolu Narlıca Mahallesi'nde yaşandı. 16 yaşındaki sürücünün kullandığı hafriyat kamyonu, kontrolden çıktı. Dibo Bayır'ın kullandığı 33 P 8862 plakalı otomobilin üzerine devrildi.
Feci kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Bayır, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bayır, 1 yıl içerisinde 3 ameliyat geçirip hayata tutunmayı başardı.
Kaza fotoğraflarına her baktığında o anı hatırlayan Bayır, yaşadığı şoku atlatamadı. Aracıyla altında ezildiği hafriyat kamyonunun başka kazaya karıştığını gördüğünde şaşıran Bayır, '16 yaşındaki oğluna sen nasıl hafriyat kamyonunu teslim edebiliyorsun' sözleriyle sürücüye tepki gösterdi.
Dibo Bayır, "Çocuğun ehliyeti ve hiçbir şeyi yok. Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. Ben son kazayı haberde izledim ve 98 bin TL para cezası vermişler. Bu adam arabayı yaptırıp tekrardan kullanacak. Bu sefer diğer çocuğuna verecek. Cezaların daha sert olmasını gerekiyor. Kimsenin canı yansın istemiyorum. Hiç kimsenin sakat veya ölmesini istemiyoruz." dedi.