Mekan değişiyor zihniyet değişmiyor! Metroda göz göre göre istismarın faili serbest! Utanmaz sapık yeniden gözaltında!

Dur durak bilmeyen cinsel istismarın adresi bu kez metrolar oldu. Başakşehir'de metroda yolculuk yaptığı sırada karşısında oturan 55 yaşındaki sapığın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını fark eden genç kadının sapığı ifşa etmesiyle fail gözaltına alınmış ve mahkemece serbest bırakılmıştı. Utanmaz adamın bir markette başka bir görüntüsünün ortaya çıkmasıyla yeniden gözaltına alındığı bildirildi.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2024, 22:44 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 19:54
Mekan değişiyor zihniyet değişmiyor! Metroda göz göre göre istismarın faili serbest! Utanmaz sapık yeniden gözaltında!

İÇİNDEKİLER

Başakşehir'de metroda yolculuk yapan 21 yaşındaki Z.B. tarafından müstehcen hareketler yaptığı anları cep telefonu ile kaydedilern 55 yaşındaki sapığın markette 2 kadını daha taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan M.G. başka bir taciz olayına karıştığı için yeniden gözaltına alındı.

GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YAPTI

27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen iğrenç olayda Başakşehir'de meydana geldi. 21 yaşındaki Z.B. isimli kadın, karşısında oturan 55 yaşındaki M.G.'nin müstehcen hareketlerde bulunduğu anları cep telefonu ile kaydederek sosyal medya hesaplarından paylaştı.

MAĞDUR KADIN İFŞA ETTİ

Kadının çektiği görüntüler üzerine polis ekipleri M.G.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Vatandaşlar tarafından darbedildiği ve hastaneye gittiği belirlenen adam ekiplerce yakalandı.

İSTİSMARDAN 2 AYRI SUÇ KAYDI

Başka bir metro içerisinde bir kadını taciz ettiği öğrenilen M.G. vatandaşlar tarafından darbedildiği ve hastaneye gittiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.G.'nin cinsel istismardan 2 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI!

Gözaltına alınan M.G. emniyette yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

TACİZDEN YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, başka bir taciz olayına daha karıştığı belirlenen M.G.'yi tekrar gözaltına aldı.

M.G.'nin bir markette iki kadını taciz ettiği anların görüntüleri de ortaya çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN