Son dakika: Dilan Polat'a bir dava daha! Cezaevine girmeden önce o sosyal medya fenomenini ölümle tehdit etmiş
Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat hakkında yeni bir dava daha açıldı. Geçtiğimiz günlerde fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasında azmettirici olarak soruşturma kapsamına alınan Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce bir başka sosyal medya fenomeni A.A.'ya küfredip ölüm tehdidinde bulunduğu ortaya çıktı. Söz konusu olay hakkında Dilan Polat'a 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
'Kara para aklama', 'vergi kaçırma'nın da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Polat hakkında yeni bir dava daha açıldı.
Daha önce komşuları ve fenomen Banu Parlak'la adliyelik olup hakkında davalar açılan Polat, bu kez de başka bir fenomen A. A. ile adliyelik oldu.

"ÖLÜME KADAR UZANIR"
Olay 24 Temmuz 2023 günü yaşandı. A. A. ile Dilan Polat, cezaevine girmeden önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışma yaşadı. Tartışma üzerine A.'ya mesaj atan Polat, "S... geçerim. Yorumunu derhal kaldır s... Ayağını denk al, kimseye benzemem ben. O... Dünyanızı dar ederim size. Bugün bekle sen. Ayağını denk al. Magazin yaparken ölüme kadar uzanır" yazdı.

Mesajların görsellerini alan A. A., avukatı aracılığı ile şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat, "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" dedi.


