Şişli'de filmleri aratmayan hırsızlık! Tam kaçıyordu olanlar oldu! Ünlü oyuncu...

İstanbul Şişli'de filmleri aratmayan bir olay meydana geldi. Motosikletle kovalanan bir hırsız, ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'ın kıskacına girdi. Ünlü oyuncu hırsızı kıskıvrak yakaladıktan sonra üstüne bir de ona hayat dersi verdi. İşte film gibi olayın kameralara yansıyan detayları...

Giriş Tarihi 13 Nisan 2024, 16:04 Güncelleme 13 Nisan 2024, 16:37
Şişli’de filmleri aratmayan hırsızlık! Tam kaçıyordu olanlar oldu! Ünlü oyuncu...

İÇİNDEKİLER

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs, kadına bıçak çekince imdadına "Rambo Berk" olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu ona adeta hayat dersi verdikten sonra kendisini polise teslim etti. Yaşananlar anbean kameralara yansıdı.


Olay, dün saat 17.30 sıralarında Şişli Duatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Rus uyruklu bir kadın, bir firmadan elektrikli bir otomobil kiraladı. Kadın evinin önünde aracından inerek kontak anahtarı içerisinde olan aracı uygulama üzerinden kilitledi. Ancak o esnada kadını takip eden bir şahıs, aracın kapılarının kilitlenmediğini fark ederek aracın içine girerek uzaklaşmaya başladı.

Aracın kaçırıldığını gören kadın durumu eşine bildirdi ve eşiyle birlikte motosiklete binerek hırsızı kovalamaya başladı. Sokak sokak kovaladıkları esnada bir otomobil sürücüsünden de yardım isteyen kadın, şahsı bir sokağın girişinde önünü kesip durdurdu.

"RAMBO BERK" HIRSIZIN ELLERİNİ BAĞLADI
Aracı durdurduktan sonra motosikletten inen kadın, şoför kapısını açarak hırsızı araçtan indirmeye çalıştı. Ancak şahıs kadına bıçak çekerek karşılık verdi.

O esnada kafeteryada oturan Yılan Hikayesi dizisinde "Rambo Berk" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, aracın yolcu kapısını açarak hırsıza müdahale etti. Dakikalarca süren mücadele sonrasında şahıs, çevredeki vatandaşların da yardımıyla araçtan indirilerek etkisiz hale getirildi. Yüzüstü yere yatırılan şahsın boynunu bir vatandaş tutarken, elleri de kaçmasın diye bağlandı. Polis ekiplerine de ihbarda bulunuldu.



ÜNLÜ OYUNCUDAN HIRSIZA HAYAT DERSİ
Hırsız yerde bekletildiği esnada oyuncu Ferhat Yılmaz, şahsa adeta hayat dersi verdi. Yılmaz şahsa "yakışıyor mu sana paşam" diyerek onu olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti.

Yaşananlar ise hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Kadın ise arabayı firmaya teslim edip eşiyle kafeteryada bir çay içtikten sonra olay yerinden ayrıldı. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN