Motosikletteki yakıt kaçağını çakmakla kontrol edince ortalık karıştı | O ANLAR KAMERADA

Sivas'ta Gökhan Çetintaş isimli vatandaş arızalanan motosikletteki yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek istediği sırada araç alev alarak yanmaya başladı. Motosiklet kullanılamaz hale gelirken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2024, 14:15 Güncelleme 12 Nisan 2024, 14:38
Motosikletteki yakıt kaçağını çakmakla kontrol edince ortalık karıştı | O ANLAR KAMERADA

İÇİNDEKİLER

Sivas'ın Kangal ilçesinde Gökhan Çetintaş isimli vatandaş arızalanan motosikletteki yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek isteyince ortalık karıştı.

Olay, 2 gün önce Kangal ilçesine bağlı Çetinkaya köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan Gökhan Çetintaş'ın arkadaşı Kenan Korkmaz'ın motosikleti arızalandı.

BENZİN KOKUSU GELİNCE ÇAKMAĞI ATEŞLEDİ
Motosikletten benzin kokusu geldiğini hisseden Çetintaş, çevredekilerin uyarılarına rağmen cebinde bulunan çakmağı ateşleyip kaçağı kontrol etmeye çalışınca motosiklet bir anda alev aldı.

MOTOSİKLET YANDI
Çetintaş, yanan motosiklete çevredekilerle müdahale etmeye çalıştı.

Motosikleti sürüklemeye başlayan Çetintaş ve çevredekiler yanan aracın üzerine su döktü. Alevler daha da büyüdü. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken, motosiklet kullanılamaz hale geldi.

O ANLAR KAMERADA
Diğer yandan yaşanan panik ve motosikletteki yangına müdahale çabaları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Çetintaş'ın motosikletteki kaçağı çakmakla kontrol ettiği, aracın bir anda alev aldığı ve yangının çevredekiler tarafından söndürülmeye çalışıldığı görüldü.