Mersin'de akılalmaz cinayet! Anne ve oğlunu evde, babayı arabada ateşe verdi!

Mersin'de yanan bir ev ile civardaki otomobilde cesetleri bulunan çift ve çocuklarının öldürüldüğü ortaya çıktı. Öte yandan gözaltına alınan H.E'nin anne ve oğlunu eterle bayılttığı, annenin altınlarını çalıp evi yaktığı ve babayı da bıçakladıktan sonra otomobili yaktığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 06 Nisan 2024, 16:04 Güncelleme 06 Nisan 2024, 17:56
Mersin’de akılalmaz cinayet! Anne ve oğlunu evde, babayı arabada ateşe verdi!

İÇİNDEKİLER

Mersin'in Erdemli ilçesinde yanan ev ile 5 kilometre mesafedeki otomobilde cesetleri bulunan Nurgül Kaya (40) ve Neşet Kaya (42) çifti ile oğulları Emrullah Kaya'nın (11) öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Halil Evcibağ'ın (35), anne ile oğlunu eterle bayılttığı, Nurgül Kaya'nın parmağındaki altın yüzüğü çalıp, evi ateşe verdiği, Neşet Kaya'yı ise bıçakladıktan sonra otomobili yaktığı ortaya çıktı.

Olay, dün saat 05.30 sıralarında, ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçi Neşet Kaya'ya ait evden yükselen alevleri fark eden komşuları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Ekipler alevleri söndürdükten sonra yatak odasında 40 yaşındaki anne Nurgül Kaya ile 11 yaşındaki oğlu Emrullah Kaya'nın yanmış cesetlerini buldu.

Emrullah Kaya (11), Nurgül Kaya (40)

Yaklaşık yarım saat sonra ise itfaiyeye, yanan eve 5 kilometre uzaklıkta, İlemin-Erdemli kara yolunda otomobil yangını ihbarı geldi. Bölgeye giden ekipler otomobildeki yangını kısa sürede söndürdü.

Yapılan inceleme sonucunda,otomobildeki sürücü Neşet Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Neşet Kaya (42)

Kaya çifti ile oğullarının cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işlemleri tamamlanan 3 kişi, yakınları tarafından alınarak, İlemen Mahallesi Mezarlığında yan yana defnedildi.

Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan H.E. gözaltına alındı. Şüphelinin, girdiği evde anne ile oğlunu eterle bayılttıktan sonra Nurgül Kaya'nın parmağındaki altın yüzüğü çalıp, evi ateşe verdiği belirlendi. Aynı kişinin Neşet Kaya'yı da bıçakladıktan sonra otomobili yaktığı ortaya çıktı.

Öte yandan Halil Evcibağ'ın altın yüzüğü kuyumcuda bozdurduğu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Katilin altın bozdurduğu anlar

Katil, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN