Manisa'da ot toplamaya çıkan genç gözlerine inanamadı: Geriye sadece iskeleti kalmış!

Manisa Spil Dağı'nda kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Büyük bir bölümünün çürüdüğü tespit edilen ceset, saatlerce süren çalışmanın ardından ekipler tarafından morga teslim edildi.

Giriş Tarihi 06 Nisan 2024, 09:55 Güncelleme 06 Nisan 2024, 10:37
Manisa’da ot toplamaya çıkan genç gözlerine inanamadı: Geriye sadece iskeleti kalmış!

İÇİNDEKİLER

Manisa'da Spil Dağı eteklerinde, kayalık alanda kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

Bölgeye gelen ekipler cesedi, uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden indirdi.

OT TOPLAMAYA ÇIKMIŞTI

Ot toplamak için Manisa'da Spil Dağı'ndaki kayalık alanda bulunan vadiye giden iki kişi derede erkek cesedi gördü. İhbar üzerine bölgeye gelen AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri zorlu kayalıklara yaklaşık 500 metre tırmanarak kayalıkların arasındaki derede bulunan erkek cesedini 3 saatlik çalışmayla indirdi.

3 Nisan'da Şehzadeler ilçesinde, sarmaşık toplamak için Manisa'nın eski çöplüğü üzerinden vadiye doğru tırmanan C.Y., yaklaşık 500 metre tırmandığı vadide bulunan derede bir erkek cesedi gördü.

ÇÜRÜYEN CESETTEN GERİYE İSKELETİ KALMIŞ

Belinden üstü çürüyen ve sadece iskeleti kalan cesedi gören genç paniğe kapıldı. Cesedi gördükten sonra eve gelen gen. C.Y durumu ağabeylerine anlattı. Cesedi gördükten 1 gün sonra durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Büyük bir kısmı çürüyen ve uzun zaman önce öldüğü değerlendirilen kişi için harekete geçen ekipler bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.

500 METRELİK TIRMANIŞ

AFAD koordinesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, yaklaşık 500 metrelik zorlu bir tırmanış yaptı. Sarp kayalıkların olduğu bölgede vadinin içindeki derede bulunan cesede ulaşıldı.

Üzerinden kimliği çıkmayan çürümüş erkek cesedi, olay yeri incelemelerinin ardından otopsi ve kimlik belirleme işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Cesedi bulunan kişinin kayalıklardan düşmüş olabileceği değerlendiriliyor. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN