Sakarya'da LPG tankeri tahıl yüklü tıra çarptı! Bir kişi sıkışarak can verdi, diğeri ise ağır yaralı! Feci kazanın görüntüleri...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, LPG yüklü bir tanker ile yol kenarında park halinde bulunan tahıl yüklü bir tırın karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2024, 14:55 Güncelleme 03 Nisan 2024, 15:56
Sakarya’da LPG tankeri tahıl yüklü tıra çarptı! Bir kişi sıkışarak can verdi, diğeri ise ağır yaralı! Feci kazanın görüntüleri...

İÇİNDEKİLER

Sakarya'nın Karasu ilçesinde arıza yapan tıra arkadan çarpan LPG tankerindeki yolcu hayatını kaybetti, sürücü ağır yaralandı.

ARKADAN ÇARPTI

E.G. idaresindeki bir LPG tankeri, İstanbul Caddesi'nde arıza nedeniyle sağ şeritte duran tahıl yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle E.G. ile araçta bulunan 50 yaşındaki İsmail Acar tankerde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Sağlık görevlilerinin kontrollerinde İsmail Acar'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yarım saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan araç sürücüsü E.G. ise Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acar'ın cenazesi, otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. Öte yandan polis, tır sürücüsü R.Ç'yi gözaltına aldı. Kaza nedeniyle ulaşım, bir süre tek şeritten kontrollü biçimde sağlandı daha sonra araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından normale döndü.

KAZA NASIL OLDU

Kaza anına ait görüntülerde, tahıl yüklü tırın arıza nedeniyle sağ şeritte durmasının ardından tankerin arkadan çarptığı görülüyor.

Olayı gören Tuncay Birol, gazetecilere, kazanın ardından yardım etmek için koştuğunda yolcunun hayatını kaybettiğini gördüğünü söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN