Ocak ayı bitmeden mutlaka tüketin: Cildi kolajene boğacak!
Soğuk kış aylarında, sağlıklı ve lezzetli yiyecekleri soframıza taşımak için ideal bir zaman bulunuyor! Aralık ayı, deniz ürünlerine düşkün olanlar için çeşitli ve nefis alternatifler sunmakta. Bu dönemde tüketilmesi özellikle önerilen balık çeşitleri, vücudunuzun kolajen ihtiyacını karşılamada büyük rol oynayacak. İşte Ocak ayında sofralarınızı renklendirecek ve lezzet katacak bazı balık türleri...
Soğuk kış günlerinde sağlıklı beslenmek ve enerji seviyelerinizi yüksek tutmak istiyorsanız, ocak ayında sofranıza lezzet ve sağlık katmanın tam zamanı!

🐟 HANGİ BALIK HANGİ MEVSİMDE TÜKETİLMELİ?
| Ay | Balıklar |
|---|---|
| Ocak | Uskumru, Lüfer, Palamut, İstavrit |
| Şubat | Kalkan, Hamsi, Levrek, Mezgit |
| Mart | Mezgit, Dil, İzmarit |
| Nisan | Barbun, Levrek, Mersin, Kaya Balığı |
| Mayıs | İzmarit, Mersin, Mercan, İskorpit |
| Haziran | Akya, Mersin, Istakoz, Kılıç |
| Temmuz | Sardalya, Çinekop, Orkinos, Sarıağız |
| Ağustos | Çinekop, Sarıkanat, İstavrit, Sinarit |
| Eylül | Kılıç, Sardalya, Çipura |
| Ekim | Çipura, Barbun, Kırlangıç, Palamut |
| Kasım | Sazan, Tekir, Uskumru, Kefal |
| Aralık | Hamsi, Palamut, Lüfer, Dil Balığı |

KOLAJEN DEPOSU!
Ocak ayında sağlıklı bir seçenek arıyorsanız, levrek tam size göre! Bu lezzetli balık, içerdiği doğal kollajen ile cildinizi genç, elastik ve sağlıklı tutmanın mükemmel bir yolunu sunuyor. Ayrıca, levrek tüketimi cilt, saç ve tırnak sağlığınıza katkıda bulunarak içten ve dıştan güzellik sağlıyor. Sofralarınıza ekleyerek cildinizi canlandırın ve doğanın sunduğu kollajenle genç ve sağlıklı bir görünüm elde edin! Bu besleyici balık, hem damak zevkinize hitap edecek hem de vücudunuzun ihtiyaç duyduğu önemli besinleri karşılayacak.




