10 kişiden 9'u göremiyor! Ayıların içindeki hindistan cevizini ancak bir üstün zekalı anında buluyor

Resimdeki hindistan cevizi nerede sorusu internet kullanıcılarına yöneltiliyor. Sizden aşağıdaki görseli detaylı bir şekilde inceleyerek ayı figürleri arasında saklanmış üç gizli hindistan cevizini bulmanız isteniyor. Bu zorlu görevi başarıyla tamamlayanların IQ seviyelerinin yüksek olduğu dikkat çekici bir iddia olarak karşımıza çıkıyor. Saniyeler içinde bu gizli hindistan cevizlerini bulabilen kişilerin yüksek IQ seviyelerine sahip olduğu iddia ediliyor.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2023, 08:47 Güncelleme 25 Kasım 2023, 08:48
10 kişiden 9’u göremiyor! Ayıların içindeki hindistan cevizini ancak bir üstün zekalı anında buluyor

İÇİNDEKİLER

Görsel bulmacalar zekasına güvenenleri ve meydan okumaya hazır olanları kendine çekmeye devam ediyor. Son aylarda, bu tür paylaşımlar o kadar popüler hale geldi ki insanlar hemen hemen herkesin aradığı soruları ve detayları anında bulmaya çalışıyor. İnternette ayı figürlerinin arasına saklanmış üç hindistan cevizi adlı görsel adeta bir bilmece gibi dikkat çekiyor.

HİNDİSTAN CEVİZİNİ BULUN!

Paylaşımda 3 gizli hindistan cevizini bulmanız gerektiği vurgulanıyor. Hemen şimdi aşağıdaki resme bir göz atalım.Bu görsel optik illüzyon zorlukları konusunda usta olan Gergely Dudás tarafından hazırlandı.

İnsanlar resimdeki gizli hayvanı veya nesneyi bulmaya zorlayan bu görsel, görsel bulmaca çözmeyi sevenleri heyecanlandırmaya devam ediyor.

AYILAR İÇİNE GİZLENEN HİNDİSTAN CEVİZLERİ

Başlangıçta, resimde bir araya gelmiş birçok ayı figürü gözlemlenebilir. Bu ayılar, farklı renklerde ve türlerde olabilir; kahverengi ayılar, beyaz ayılar veya kutup ayıları gibi.

Arada bir resimde panda da fark edebilirsiniz. Ancak gerçekte bulmanız gereken şey ayılar grubu içinde akıllıca gizlenmiş olan 3 gizli hindistan cevizidir. Sadece olağanüstü gözlem yeteneklerine sahip olanlar rekor sürelerde bu zorluğun üstesinden gelebilirler.

İŞTE HİNDİSTAN CEVİZİNİN YERİ!

Hindistan cevizinin nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? Hemen aşağıdaki çözüme göz atalım.