Müge Anlı Tatlı Sert'te eşim kayıp diyen Tayfur Kılıç korkunç cinayeti itiraf etti: Uçurumdan attım

Türkiye nefesini tutup Müge Anlı ile Tatlı Sert’e kilitlenmişti. “EŞİM KAYIP” diyerek Anlı’dan yardım isteyen Tayfur Kılıç’ın katil olduğu ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2023 Güncelleme 29 Ekim 2023, 06:57
Müge Anlı Tatlı Sert’te eşim kayıp diyen Tayfur Kılıç korkunç cinayeti itiraf etti: Uçurumdan attım

İÇİNDEKİLER

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan ve kiraz bahçelerinde işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç, 6 Temmuz tarihinde şüpheli şekilde kayıplara karıştı. Aile tüm aramalara rağmen genç kadına ulaşamadı.

Bunun üzerine eşi Tayfur Kılıç, 7 Temmuz'da emniyete giderek bir gündür eşi için kayıp başvurusu yaptı. O dönemde yapılan aramalarda genç kadının izine ulaşılamadı.

Bedriye Kılıç'ın annesi Sona Er, canlı yayında damadı Tayfur Kılıç'ın dizlerine kapanarak, gözyaşları içinde "Tayfur, kızımın nerede olduğunu biliyorsun. Kızım çocuklarını bırakıp gitmezdi. Kızıma ne yaptın? Ne olur söyle, bulalım kızımı. Benim ciğerim yanıyor" diyerek kızı için yalvardı. Tayfur Kılıç ise kayınvalidesine sözlerine yalnızca 'Bilmiyorum. Bilsem söylerim" ifadelerini kullandı. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli kayıp olayı ile ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam etti. Şüpheli koca Tayfur Kılıç, sorgusunda "Evet onu öldürdüm, uçurumdan attım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN