Lüks yatta can pazarı! Ataköy marinada bir yat alev topuna döndü: 3’ü kadın 4 kişi yaralanırken, 2 kişi denize atlayıp kurtuldu

Ataköy marinada bir yat alevlere teslim oldu. 3’ü kadın 4 kişi yaralanırken, 2 kişi denize atlayıp kurtuldu. İşte sizler için derlediğimiz 24 Ekim TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2023 Güncelleme 24 Ekim 2023, 07:01
Lüks yatta can pazarı! Ataköy marinada bir yat alev topuna döndü: 3’ü kadın 4 kişi yaralanırken, 2 kişi denize atlayıp kurtuldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataköy marinada dün saat 18.00 sıralarında yakıt almak için akaryakıt istasyonuna yanaşan yatta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve Kıyı Emniyeti ekipleri sevk edildi. Zaman zaman patlama seslerinin de duyulduğu teknede bulunan Melek K., Hilal Ç., Nermin İlgem A. ve Engin C. yaralandı. C.'nin durumunun ağır olduğu açıklandı. 2 kişi ise denize atlayarak son anda canını kurtardı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, söndürülen yat kıyıya çekildi.



DİVA TİMES'TA
En popüler dijital müzik platformlarından biri olan Spotify, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak için EQUAL Türkiye ekim ayı elçisinin "Cumhuriyet'in Divası" olarak anılan Müzeyyen Senar olduğunu açıklamıştı. Müzeyyen Senar New York Times Square'de Boy Gösterdi. Türk Sanat Müziği'nin en önemli isimlerinden biri olan Senar, müziğe olan katkılarını desteklemek için hayata geçirilen EQUAL'ın Türkiye'deki 29. elçisi olmuştu.



GÖRDÜĞÜN GERÇEK!
Van'da Cemal Bayram'ın oğlu Onur Bayram, Gıravi Aşireti'nden Faik Şen'in kızı Havin Şen ile dünya evine girdi. Düğüne tam 10 bin kişi katılırken damada 10 milyon 150 bin TL takıldı. Geline de kilolarca altın hediye edildi. Takı töreni ise tam 6 saat sürdü.



İŞTE ORMAN DEDE
Türkıye'nin 'Orman Dede'si olarak bilinen Konyalı emekli öğretmen Rahim Demirbaş (83), gününü ormanda geçiriyor. 25 yılda oluşturduğu iki ormanda 50 bin fidanı toprakla buluşturan Demirbaş, saatlerce ormanıyla ilgileniyor. Şehitler adına da fidanlar diken Demirbaş, "Ülkem için ne yapabilirim onun derdindeyim. Örnek olabilirsem ne mutlu bana" diyor. (TOLGA YANIK)



İYİLİK OPARASYONU
Hakkari Yüksekova'da yaşayan Vedat Suel, 2 hafta önce para çekmek için PTT şubesinin ATM'sine gitti. Bu sırada haznede unutulmuş 850 lira buldu. Suel, paranın sahibine ulaşmak için PTT'ye başvurdu. PTT'nin güvenlik kameralarından yapılan tarama sonucunda paranın Hüsamettin Oğuz'a ait olduğu belirlendi. Suel, tam 2 hafta boyunca yanında taşıdığı parayı PTT'nin önünde sahibine teslim etti. "İnsanlık ölmemiş" dedirtti.

MİLLİ YAS
Kayseri'de bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın, Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN