E-5'te sabah faciası! Arkadaşıyla buluşmak için motokurye çağırdı karıştığı kaza sonu oldu: Bacakları koptu, bazı iç organları dışarı çıktı

İstanbul’da arkadaşı ile sözleştiği buluşmaya geç kalmamak için taksi yerine mobil uygulamadan motokurye çağıran muhasebeci Betül Gürbüz, Küçükçekmece’den Bakırköy’e seyir halinde halinde oldukları sırada feci bir kazaya karıştı. Talihsiz genç kız hayatını kaybetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2023 Güncelleme 24 Ekim 2023, 07:01
E-5’te sabah faciası! Arkadaşıyla buluşmak için motokurye çağırdı karıştığı kaza sonu oldu: Bacakları koptu, bazı iç organları dışarı çıktı

İÇİNDEKİLER

Küçükçekmece'de bir muhasebe bürosunda çalışan Betül Gürbüz önceki gün Bakırköy Meydanı'nda bir arkadaşı ile buluşmak için sözleşti.

Buluşmaya hızlı gidebilmek için taksi yerine bir mobil uygulamadan motokurye çağırdı.

Sabah saat 09.00 sıralarında Sefaköy'den yola çıkan Betül Gürbüz ve motokurye Serkan A., Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden yan yola dönerken beton pompa aracına hızla çarptı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA
İkili motosikletten düşerek yola savruldu. Hafif yaralanan Serkan A. kendi imkanıyla hastaneye giderken, Betül Gürbüz'ün bacakları koptu, bazı iç organları dışarı çıktı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan ve acilen ameliyata alınan talihsiz genç kız yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Beton pompa aracının sürücüsü Emrah D. ile Serkan A. gözaltına aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN