Benekli Ayhan'a öldüresiye dayak! O anlar kameraya yansıdı: Valilik açıklama yaptı

Son dakika haberleri... Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta’da darp edildi. Benekli Ayhan'ın dövüldüğü anlar saniye saniye kaydedildi. Olaya ilişkin Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada, "Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır" denildi.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2023, 09:34 Güncelleme 17 Ekim 2023, 14:41
Benekli Ayhan’a öldüresiye dayak! O anlar kameraya yansıdı: Valilik açıklama yaptı

İÇİNDEKİLER

Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeni Isparta'da darp edildi.

Olay, gece saatlerinde İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde meydana geldi.

BENEKLİ AYHAN VE KARŞI GRUP ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, aralarında "Benekli Ayhan" lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç'un da bulunduğu iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

DAKİKALARCA DARP ETTİLER
Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin üzerine iki kişinin Ayhan Koç'u dakikalarca darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

BENEKLİ AYHAN BAYILDI
Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada Ayhan Koç aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi.

Görüntülerde iki kadının ise kavgayı ayırmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Ayhan Koç ailesinin avukatını olduğunu belirten Şahin Polat, Koç'a 24 saattir ulaşamadıklarını ve kayıp ihbarında bulunduklarını söyledi.

Avukat Şahin Polat, şunları kaydetti:

"Benekli Ayhan Koç'un ailesinin avukatıyım. 24 saattir haber alamıyoruz. Kayıp ihbarında bulunduk. Bilgisi olan +905050157258 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.

Koç'u olaydan sonra gören kardeşimiz ile konuştuk doğruladık, hayati tehlikesi olmadığı kanaatindeyiz, hastane kaydı yok. Emniyet araştırma yapıyor şu an. Umarım kısa zamanda ulaşırız."

BENEKLİ AYHAN'I DARP EDEN ŞAHISLAR HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç'un Isparta'da darp edildiği olaya ilişkin Isparta Valiliğinden basın açıklaması geldi.

Yapılan açıklamada, "Söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta İl Merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır. A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında ticari taksi ile Burdur'a gittiği, A.K.'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. A.K.'nin olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Isparta'da 2 kişi tarafından darp edilen "Benekli Ayhan" lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç ve ailesinin avukatını olduğunu belirten Şahin Polat, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Benekli Ayhan Koç Ankara'da, durumu iyi arayan soran herkese çok teşekkür ediyor. Teyitsiz, doğrulanmayan bilgi paylaşılmamasını rica ediyor. Ben de herkese teşekkür ederim. Çok seveni var çok kişi aradı, ilgilendiler sağ olsunlar" denildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Olaya ilişkin Isparta Valiliği açıklamada bulundu. Valilik, "Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.


Fotoğrafta: Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN