Zonguldak'ta iğrenç olay! 42 yaşındaki köy muhtarı 17 yaşındaki zihinsel engelli genç kızı hamile bıraktı: Gerçekler DNA testi ile ortaya çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesie bağlı bir köyde meydana gelen iğrenç olay vatandaşları ayağa kaldırdı. Cinsel istismar sonucu hamile kalıp doğum yapan 17 yaşındaki zihinsel engelli M.A.'nın bebeğinin babası, 42 yaşındaki  köy muhtarı çıktı. DNA sonucunun ardından muhtar O.A., tutuklandı.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2023, 18:53 Güncelleme 12 Ekim 2023, 18:53
Zonguldak’ta iğrenç olay! 42 yaşındaki köy muhtarı 17 yaşındaki zihinsel engelli genç kızı hamile bıraktı: Gerçekler DNA testi ile ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Ereğli ilçesine bağlı bir köyde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli M.A., haziran ayında karın ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından ilçedeki özel hastaneye götürüldü.

ZİHİNSEL ENGELLİ GENÇ KIZIN HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Yapılan tetkiklerde M.A.'nın 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Hastane görevlileri durumu jandarmaya haber verdi. Soruşturma kapsamında uzman psikolog eşliğinde M.A.'nın ifadesi alındı.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ
M.A., ifadesinde köyde yaşayan G.A. ve köy muhtarı O.A.'nın farklı zamanlarda kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Gözaltına alınan G.A. ve O.A. suçlamaları reddederken, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Bebek ise ağustos ayında dünyaya geldi.



DNA TESTİ GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARDI
Cumhuriyet savcısı, bebeğin babasının tespiti için şüpheliler G.A. ve O.A. ile bebekten DNA örneği alınmasını istedi. DNA testi sonucuna göre, bebeğin babasının köy muhtarı O.A. olduğu ortaya çıktı.

MUHTAR TUTUKLANDI
Muhtar O.A., dün jandarma tarafından yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen O.A., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi. G.A. hakkında ise 'Cinsel istismar' suçlamasıyla soruşturma sürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN