Mezarlıkta erkek cesedi bulundu! Kalbinden bıçaklanarak öldürülen kişinin kimliği belli oldu

Kayseri’de mezarlıkta erkek cesedi bulundu. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen kişinin Fehmi L, olduğu anlaşıldı. İşte sizler için derlediğimiz 10 Ekim TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:01
Mezarlıkta erkek cesedi bulundu! Kalbinden bıçaklanarak öldürülen kişinin kimliği belli oldu

İÇİNDEKİLER

Merkez Melikgazi İlçesindeki Asri Mezarlığa gelen vatandaşlar yerde kanlar içerisinde hareketsiz yatan birini gördü. Yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı muayenede Fehmi L, olduğu anlaşılan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Fehmi L'nin cesedi yapılan olay yeri inceleme çalışmasının ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Fehmi L'nin katil ya da katillerini yakalamak çalışma başlattı. (Ali ALTUNTAŞ)



ÖNCE BIRAK SONRA ARA
Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde eşine iğne yapmak isteyen erkek hemşireyi döven Kadir Fatih S. polis tarafından gözaltına alınmıştı. Çıkarıldığı adliyede tutuklanan Kadir Fatih S., daha sonra serbest bırakılmıştı. Kadir Fatih S. hakkında tekrar tutuklama kararı çıkartıldı.



AYIYLA GÖZ GÖZE
Kars'ta son günlerde ayıların şehir merkezine indiği konuşuluyordu. Yıllardır Kars'ta yaşayan Celal İlhan da Selim ilçesindeki ormanlık alanda kuşburnu topladığı sırada ayı ile göz göze geldi. Bir anda talihsiz adama saldıran ayı, sonrasında yavrularını alıp kayıplara karıştı. Ayının darbeleriyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan ve ağır yaralanan İlhan, "Hayatımın en korkulu anıydı" dedi.



900 BİN TL'LIK TESPİH
Mardin'de değerli taşlardan yapılan tespihlerin ünü sınırları aştı. Rengârenk değerli taşlardan üretilen tespihler Orta Doğu'da büyük ilgiyle karşılaştı. El emeği göz nuru bir tespihin fiyatının 30 bin dolar yani yaklaşık 900 bin TL olduğu vurgulandı. Tespih üreticileri "Sadece Orta Doğu'dan değil, Avrupa'dan da büyük ilgi var" açıklamasını yaptı. (NEZİR GÜNEŞ)



'BAL' GİBİ DAVA
Eski milli voleybolcu Duygu Bal, sosyal medyada kendisine yapılan yoruma kızdı. "Bu kadın, şu ada yarışmasındaki travesti görünümlü olan değil mi?" paylaşımını yaptığı belirtilen iş adamı Zafer A.'ya dava açtı. Zafer A. "Hesap benim ama ben yazmadım" dese de kimse inanmadı. Hakkında 2.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. (ARZU KAYA)



ÇEK BİR REKOR
Adana'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali yine rekor kırdı. Festivale yaklaşık 1 milyon kişi katıldı. 3 günlük festivalde, 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildiği açıklandı. Öte yandan deprem nedeniyle bu yıl festivalde konser verilmezken havai fişek gösterilerinin de iptal edildiği vurgulandı.



150 MİLYON DEVRETTİ
6+joker bilen çıkmayınca 150 milyon 518 bin lira devretti. 5+1 bilen de olmadı. 5 bilen bir kişi 6 milyon lira kazandı. 4 bilenler 5 bin 735'er, 3 bilenler 335'er, 2 bilenler 33'er lira alacak.



823 BİN LİRA DEVRETTİ
10 bilen çıkmayınca 823 bin lira devretti. 9 bilenler 8 bin 223'er, 8 bilenler 626'şar, 7 bilenler 122'şer, 6 bilenler 21'er, hiçbir numarayı bilemeyenler 17'şer lira alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN