Tedavisi için 1.8 milyon Dolar gerekli! SMA’lı Elanur için zaman daraldı ailesi gözyaşlarını tutamadı: Ne olur yavrumu kurtarın

SMA’lı Deniz için gerekli para, 41 günde toplandı. Elanur için zaman daraldı. Ailesi, “Ne olur yavrumu kurtarın. Kızımın tedavisi için 1 milyon 800 bin dolardan bahsediliyor. Bu çok büyük bir rakam... Bizim o kadar gücümüz yok. Herkesin desteğine ihtiyacımız var" diyerek ağladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Tedavisi için 1.8 milyon Dolar gerekli! SMA’lı Elanur için zaman daraldı ailesi gözyaşlarını tutamadı: Ne olur yavrumu kurtarın

İÇİNDEKİLER

Artvin ve Mardin'de iki minik yavru, SMA'ya yakalandı. Aileleri çaresiz kaldı.

Yardım seferberliği başlatıldı. 20 aylıkken SMA'lı olduğu ortaya çıkan 1.5 yaşındaki Deniz Günay'ın yurt dışında tedavi olabilmesi için gerekli 1 milyon 949 bin dolar için her kesimden vatandaş elini cebine attı.

Kampanya ile 41 günde tamamlandı. İhtiyaç olan para toplandı. Deniz bebek için tamamlanan kampanyanın ardından SMA hastası bebeklerin isimleri yazılı mavi balonlar Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinden gökyüzüne bırakıldı. Tuğba-Serkan Günay çifti, yavrularının tedavi olacağından dolayı mutluluk gözyaşı akıttı.



1.8 MİLYON DOLAR GEREKLİ
Mardin Derik'te ise 8 aylık Elanur Dem'in annesi Halime Dem, gözyaşları içinde "Kızımı kaybetmek istemiyorum. Ne olur onu yaşatalım" diyerek yardım çağrısı yaptı.

"Kızımın tedavisi için 1 milyon 800 bin dolardan bahsediliyor. Bu çok büyük bir rakam... Bizim o kadar gücümüz yok. Herkesin desteğine ihtiyacımız var" diyerek ağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN