Metrobüste üniversite öğrencisine mide bulandıran teklif ve taciz! 'Bu işi parayla halledebilir miyiz?'

M.A. adlı kız, metrobüste otururken tacize uğradı. Büyük şok yaşadı. Sapık, olayı kapatmak için para teklifi yaptı! İşte sizler için derlediğimiz 9 Ekim TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Metrobüste üniversite öğrencisine mide bulandıran teklif ve taciz! ’Bu işi parayla halledebilir miyiz?’

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da üniversiteli M.A, geçtiğimiz salı sabah okula gitmek için evden çıktı. Haramidere'de metrobüse binen kız, büyük kabus yaşadı. Otururken Bekir B. tarafından bacağına temas edilerek tacize uğradı.

M.A'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler, tacizciye saldırdı. Polise teslim edilen Bekir B, tutuklandı. M.A. psikolojisinin bozulduğunu söyledi: 'Ne yapıyorsun' diye bağırdım. Metrobüstekiler de dövmeye başladılar. Şoku hala atlatamıyorum. Üstüne 'Bu işi parayla halledebilir miyiz?' diye sordu.



ARTIK PES 'DOG'RUSU!
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne bağlı hayvan hastanesinde Z.H. ve kız arkadaşı A.K, tedavi için getirdiği köpeklerini öldürdüğünü öne sürdükleri 2 veteriner hekim ve 3 stajyer öğrenciyi darbetti. Stajyer öğrencilerden biri kalp krizi geçirdi. İki veteriner hekim ve iki öğrenci de yaralandı. Gözaltına alınan Z.H. ve A.K., serbest bırakıldı.



CHP BİLDİĞİNİZ GİBİ
CHP'de 4-5 Kasım'da yapılacak kurultayın ön provası olarak nitelendirilen İstanbul İl Kongesi gerçekleştirildi. Kongrede, 27 ilçe başkanının imzasıyla değişimcilerin adayı olarak gösterilen Özgür Çelik ile genel merkezin destek verdiği Cemal Canpolat yarıştı. İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun konuşmaları, bazı gruplar tarafından yuhalandı. Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'in, İmamoğlu ile kameralar önünde yaşadığı gerginliği anlattığı sırada, kongreyi izleyen partililer arasında sık sık arbede yaşandı. Oylama gece geç saatlere kadar sürdü.

O HEYKEL KALDIRILDI
CHP'li Çanakkale Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk heykeli yaptırdı. Ancak heykel, Atatürk'e benzemediği gerekçesiyle tartışmalara yol açtı. O heykel, gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. Heykeltraş Ethem Muhtaroğlu'nun yaptığı 7 heykelden her biri için belediyeden 50 ile 70 bin arasında değişen rakamlar aldığı ortaya çıktı.



TOPLU SORUŞTURMA
Sancaktepe'de top oynarken kaybolan Berat (7), Baran (9) ve Batuhan Sağın (11) kardeşlerin ölümüyle ilgili bilirkişi raporu tamamlandı. Cemevi inşaatıyla ilgili Sancaktepe Belediyesi'nin asli ve tali kusurunun olduğu vurgulandı. Savcılık, "Belediye görevlileri hakkında İstanbul Valiliği'nden soruşturma izni talep edilecektir" açıklaması yaptı.



AFGANİSTAN'A DEPREM ŞOKU
Afganistan'ın Herat vilayetinde önceki sabah art arda 6,3, 5.5, 4.7, 6.3, 5.9, 4.6 ve 4.8, ardından da 4.9 büyüklüğünde çok sayıda deprem meydana geldi. 2 binden fazla kişi hayatını kaybetti. 9 binden fazla kişi de yaralandı. 1320 ev yıkıldı. 6 köy yerle bir oldu. Yüzlerce kişinin enkaz altında olduğu öğrenildi. Ülkede geçen yıl meydana gelen 5.9'lük 1200 kişi yaşamını yitirmişti.



SOLMASIN GAMZEN
"Yeşilçam'ın gamzeli güzeli" olarak ünlenen Bahar Öztan, üç kez yendiği kansere tekrar yakalandı. Geçtiğimiz mart ayından itibaren kolon kanseri tedavisi görmeye başladı. Hastane odasından fotoğraf paylaştı. "Herkese selam ve sevgiler. Benim kıymetli hocalarımın kararı, önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" ifadesini kullandı.

'ÇİÇEK' GİBİ AÇTI
Antalya'da Çiçek Akçay (46), 10 yıl önce rahim kanserine yakalandı. "İyileştim" derken göğsüne sıçradı.Onu da atlattı. Ama hastalık lenflerinde çıktı. Yine yılmadı. Sevgilisiyle yeniden hayata sarıldı. (ERDOĞAN ÖZTÜRK)

DAVAYA DÖNER!
Dönerci Ali Özcan, kafa şefi Ahmet K. ile tartıştı. 4 milyon çalmakla suçladı. İddiaya göre yanındakilere darp ettirip 2 milyonluk senet imzalattı. Dava açıldı. (ALİ ÖZCAN)



29 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 29 milyon 819 bin lira devretti. 5 bilenler 43 bin 895'er, 4 bilenler bin 799'ar, 3 bilenler 92'şer, 2 bilenler 10'ar lira alacak.


2 TALİHLİYE 5.7'ŞER MİLYON
5 + 1 bilen 2 kişi 5 milyon 7 1 7 ' ş e r bin lira kazandı. 5 bilenler 7 bin 107'şer, 4+1 bilenler 696'şar, 4 bilenler 87'şer, 3+1 bilenler 54'er, 3 bilenler 17'şer, 2+1 bilenler 22'şer, 1+1 ve 0+1 bilenler 11'er lira alacak.

PİTBULL DEHŞETİ
İstanbul'da Melih Baki Güler, kediyi Pitbull'dan kurtarmaya çalıştı. Köpeğin saldırısına uğradı. Ağır yaralandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN