10 yaşındaki ortaokul öğrencisi İsmail'in yemek sırasında kahreden ölümü

Aksaray'da 10 yaşındaki ortaokul 5. sınıf öğrencisi İsmail Bozlak, Okulun yemekhanesinde öğle yemeği için sırada beklerken bir anda yere yığıldı. Kurtarılamadı. Acı haberi duyan aile perişan oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
10 yaşındaki ortaokul öğrencisi İsmail’in yemek sırasında kahreden ölümü

İÇİNDEKİLER

Dünyada kalp krizinin yaşı çocuklara kadar düştü. Covid-19 aşısından sonra birçok kişinin kalp krizinden öldüğü iddia edilirken ve birçok bilim insanı da bu iddiayı desteklerken, benzer bir acı haber Aksaray'dan geldi.

Merkez İstiklal Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulu'nun en başarılı öğrencilerinden İsmail Bozlak, önceki gün yemekhanede sıra beklerken fenalaştı ve bir anda yere yığıldı.

Küçük İsmail'e ilk müdahale okulda bulanan hemşire tarafından yapıldı. Daha sonra ambulansla yakınlardaki özel hastaneye kaldırılan İsmail Bozlak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük İsmail'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. İsmail Bozlak cenazesi, dün otopsinin ardından Somuncu Baba Külliyesi'ne getirildi. Annesi Hatice Bozlak, gözyaşlarını tutamadı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, ailesi, öğretmenleri, yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. İsmail Bozlak'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Ervah Mezarlığı'na defnedildi.

BU ACI OLAY SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI BULDU:
- COVİD-19 aşıları kalp krizini tetikliyor. Araştırmalar okudum maalesef bu gerçek.

- Minik İsmail'i çok severdim. Mahallemizin çocuğuydu, hala şoktayım.

- Belki komplo teorisi diyeceksiniz ama Covid- 19 aşıları olanlar daha dikkatli yaşamalı.

- Okulun neşe kaynağını kaybettik. AH be İsmail. Sen bizi hep mutlu etmiştin yavrum.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN