Türkiye bunu konuşuyor! Esra Erol'a konu olan aldatma olayında DNA sonucu şaşırttı: İkizlerin babası farklı çıktı

ATV'de gündem belirleyen Esra Erol, sadece Türkiye'yi değil dünyayı sarstı! Konuk kadının ikizlerının babası, 2 farklı erkek çıktı. Uzmanlar, Özge'nin yaşadığı olayı şöyle özetledi: Tıpta bu olayın adı süperpetasyondur. Spermler 72 saat yaşarken, yumurtada da yaklaşık 24 saat yaşar."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2023 Güncelleme 06 Ekim 2023, 06:58
Türkiye bunu konuşuyor! Esra Erol’a konu olan aldatma olayında DNA sonucu şaşırttı: İkizlerin babası farklı çıktı

İÇİNDEKİLER

Tıp tarihine geçen olay, Veysel ve Betül Yurulmaz'ın ihanet kavgasıyla başladı. Genç adam, sevgilisi Özge ile yasak aşk yaşadı. İkiz bebekleri olunca boşanma kararı aldı.


Ama eşi Betül, ikizlere DNA testi yapılması için bastırdı. Ve sonuç şok yarattı! Çünkü sadece birinin babası Veysel çıktı. Doktorlar durumu açıkladı:

MİLYONDA BİR OLABİLİR!
Ama eşi Betül, ikizlere DNA testi yapılması için bastırdı. Ve sonuç şok yarattı! Çünkü sadece birinin babası Veysel çıktı. Doktorlar durumu açıkladı: Milyonda bir olabilir!



TESTİ KIRILDI!
Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için geldi. Bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu ortaya çıktı. Bu durum hafta içi her gün atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol'da ortaya çıkan detaylarıyla Türkiye'nin konuştuğu olay haline geldi. Taraflar günlerce Esra Erol'da programında yüzleşti.




Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül'den boşanmak istediğini açıkladı. Betül'ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere DNA testi yapılmasıydı. İkiz bebeklerini "Bu işin içine sokmak istemiyorum" diyen Özge, ilk önce DNA testini reddetse de sevgilisi Veysel'in Betül'den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti. Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayın yüz milyonda bir yaşandığı öğrenildi. Şimdi ikinci baba aranıyor.


Uzmanlar, Özge'nin yaşadığı olayı şöyle özetledi: Tıpta bu olayın adı süperpetasyondur. Spermler 72 saat yaşarken, yumurtada da yaklaşık 24 saat yaşar."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN